- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
60GB-os a winyóm(vagyis ténylegesen csak 55GB), és amúgy is esedékes egy win reinstall. XP SP3-at szeretném főként használni(ide jön minden egyéb program is), a Windows 7-et pedig csak kirpóbálni. Így milyen partíció felosztást javasoltok? Ha lehet akkor win 7 számára annyit szánnék amennyire feltétlen szüksége van. Az eddigiek alapján én az alábbira gondoltam: 30GB XP, 20GB win7. Csak nem tudom mennyire van ez így rendben.
Jól megvannak egymás mellett? Gondolom az elején van egy ilyen indítómenü féle, ahol kiválszatom melyik win-t akarom és ennyi?
(32bitest verziót próbálom mivel a CPU-m csak 32bites)Ha később lejár a tesztelési időszak, akkor nyomtalanul le tudom szedni a win7-et?
Anélkül, hogy az XP-nek bármilyen gondja lenne?Olvastam a másik win7-es írást, és nem értettem, azt a lapozófájl-os dolgot. Ezzel ti hogy vagytok? Én kikapcsolom a lapozófájlt. Egyáltalán nem éreztem eddig szükségét. Nem futtatok extrém memóriaigényű programokat. (2GB RAM-om van)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest