- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Pityesz4734 #197 üzenetére
Nekem sem tetszett a csempés-érintőkijelzőt támogató startmenü, de szerencsére lehet ez ellen tenni... igaz külső programmal:
Gyakorlatilag csak azért tértem át tavaly december elején Windows 10-re, mert a 7-ből évek óta hiányoltam mókolás nélküli sötét-fekete témát, amit a 10-nél elérhetővé tettek gyárilag az októberi frissítéssel.
Az külön tetszik, hogy a tálca, startmenü és egyéb felületeken is változik a szín, ha a megadott mappából váltja a hátteret a Win10. Úgy van beállítva, hogy 30 percenként véletlenszerűen tegyen be egy háttérképet a 3782 kép közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Így használod a ChatGPT-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Robogó, kismotor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest