Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Dragon3000 #916 üzenetére
Nem vitatkozom én a saját tapasztalatomat írtam le.
(lehet a boltba ahol dolgozom naponta több gép fordul meg mint nálad+családtagjaid)
Én csak leírtam ,hogy nagyobb frissitések után ,hozzák vissza a gépeket ,hogy a chrome nem alapértelmezett ,vagy egyébb hülyeségek.
pont. részemről ez lezárva -
ricsi99
addikt
válasz
Dragon3000 #911 üzenetére
Fórumot ne nagyon vedd viszonyítási alapul, ott legalább olyan közösség van akit érdekel/vagy próbál valamit.
Az én saját tapasztalatom szerint 10 felhasználóból ,jó ha egy meg tud egy videokártya telepitést manuálisan csinálni... most nem azért mert lükék hanem mert a win már csak olyan mint a vezetés... az megy de hogy mi hajtjazt is csak onnét tudja ,hogy benzin/gázolaj kell bele... -
ricsi99
addikt
válasz
Dragon3000 #908 üzenetére
Hidd el a nagyobb frissitések defaultra vágnak sok gépen mindent.. de néha elég egy kékhalál is... igaz azt most lecserélik feketére... de tudni fogja ezt a "ficsőrt" ez is szerintem
-
ricsi99
addikt
Az erőforrás kezelésről van valami hír?
Használok néhány régebbi programot aminek jót tett ha csak egy magot engedélyeztem neki... most ez az opciót sehol sem találom viszont a terheléselosztása mintha jobb lenne... reszeltek ezen is valahol? -
ricsi99
addikt
válasz
szbazsi123 #775 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol láthatsz rá megoldást....
-
ricsi99
addikt
Kis, és microcégeknél, kft-k nél még rendszergizda sincs... van 5-10 gép , noti ,desktop vegyesen... na ott van katyvasz ,saját tasztalatom nekem az ,hogy kb tesznek az oprendszerre , csak fusson rajta az az adott program amit használnak ,de a win10 ott sem sláger ,pont a kiszámíthatatlansága miatt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest