Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Van egy ddr3 1333mhz laptop
2x4gb van benne. A win 10 memoriatesztje kiirta hogy hibás a ram. Kivettem az egyiket , majd a masikat , egyesével leteszteltem őket, amindegyiket külön külön az egyes slotokban ( 2 hely van) de minden esetben azt irta hogy hibás
Létezik hogy mindkettő tönkrement
Fagyás , megállás stb nincs a gépen, viszont ( nem egyformák az egyik nanya, a masik adata) ha az adata ramot ( ugye 4gb) az 1 slotba berakom ,csakis azt akkor a bootolás ( mbr 5400 rpm vinyó) kb 15 másodperc a win 10 nek, ha mellérakom a másik ramot akkor kb 30 másodperc a bootidő..
Hogyan lehetne kideriteni valójában hogy melyik ram a rossz illetve foglalat?Szerk: bocs nem.ide akartam de.mostmár itthagyom hátha van ötlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi