Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, nekünk is van megkötés mi lehet a gépen, de van csomó olyan program, ami nincs alapból telepítve de fel lehet tenni önállóan és/vagy kérvénnyel. Ilyenek például a Spotify, VScode, VLC, stb. Szerintem egy TC-t elég könnyű megindokolni a rendszergazdák felé, ha tényleg használod.
Az meg nem hiszem, hogy alap elvárás lenne, hogy egy alap rendszerprogram mindent is tudjon. Ha egy TC tudású intéző lenne, akkor az emberek többségének felesleges bloatware lenne. Én is azzal kezdeném, hogy kikapcsolom a funkciók 80%-át meg próbálom visszaállítani a felületét egy átláthatóbb és kevésbé zsúfolt megoldásra.
#180: Én sem vágom miért jó, és remélem ez még változni fog azért őszig. Nem vagyok benne biztos, de elképzelhetőnek tartom, hogy az új tálcán nem lesz már lehetőség arra sem, hogy ne csoportosítsa az appokat, mert ugye csak ikonokat akarnak mutatni és abból is viszonylag keveset egyszerre. Mondjuk azt nem értettem sosem, hogy miért megkötés az, hogy ha nem akarom hogy csoportosítsa, akkor ikon helyett átvált a régi széles app megjelenítésre, főleg függőleges tálca elrendezésnél semmi értelme és még ronda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest