- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, nekünk is van megkötés mi lehet a gépen, de van csomó olyan program, ami nincs alapból telepítve de fel lehet tenni önállóan és/vagy kérvénnyel. Ilyenek például a Spotify, VScode, VLC, stb. Szerintem egy TC-t elég könnyű megindokolni a rendszergazdák felé, ha tényleg használod.
Az meg nem hiszem, hogy alap elvárás lenne, hogy egy alap rendszerprogram mindent is tudjon. Ha egy TC tudású intéző lenne, akkor az emberek többségének felesleges bloatware lenne. Én is azzal kezdeném, hogy kikapcsolom a funkciók 80%-át meg próbálom visszaállítani a felületét egy átláthatóbb és kevésbé zsúfolt megoldásra.
#180: Én sem vágom miért jó, és remélem ez még változni fog azért őszig. Nem vagyok benne biztos, de elképzelhetőnek tartom, hogy az új tálcán nem lesz már lehetőség arra sem, hogy ne csoportosítsa az appokat, mert ugye csak ikonokat akarnak mutatni és abból is viszonylag keveset egyszerre. Mondjuk azt nem értettem sosem, hogy miért megkötés az, hogy ha nem akarom hogy csoportosítsa, akkor ikon helyett átvált a régi széles app megjelenítésre, főleg függőleges tálca elrendezésnél semmi értelme és még ronda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest