Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, nekünk is van megkötés mi lehet a gépen, de van csomó olyan program, ami nincs alapból telepítve de fel lehet tenni önállóan és/vagy kérvénnyel. Ilyenek például a Spotify, VScode, VLC, stb. Szerintem egy TC-t elég könnyű megindokolni a rendszergazdák felé, ha tényleg használod.
Az meg nem hiszem, hogy alap elvárás lenne, hogy egy alap rendszerprogram mindent is tudjon. Ha egy TC tudású intéző lenne, akkor az emberek többségének felesleges bloatware lenne. Én is azzal kezdeném, hogy kikapcsolom a funkciók 80%-át meg próbálom visszaállítani a felületét egy átláthatóbb és kevésbé zsúfolt megoldásra.
#180: Én sem vágom miért jó, és remélem ez még változni fog azért őszig. Nem vagyok benne biztos, de elképzelhetőnek tartom, hogy az új tálcán nem lesz már lehetőség arra sem, hogy ne csoportosítsa az appokat, mert ugye csak ikonokat akarnak mutatni és abból is viszonylag keveset egyszerre. Mondjuk azt nem értettem sosem, hogy miért megkötés az, hogy ha nem akarom hogy csoportosítsa, akkor ikon helyett átvált a régi széles app megjelenítésre, főleg függőleges tálca elrendezésnél semmi értelme és még ronda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest