Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ha egyszer megértem mire jó main oprendszernek használni bétás-alfás dolgokat...
Ennél már csak az a rosszabb, amikor egy eleve gányul összehozott hackintoshra rakják fel a bétás OSX-et. Az az abszolút nyerő kombó.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Glenda
addikt
Na igen. A jelenlegi állapot az u2, a végleges szerintem 8.2 lett volna, ha nem szerepelnek le a branddel. Már csak azért is, mert a Windows 8 is ilyen forradalminak lett emlegetve, megjegyzem jogosan. Az én eredeti véleményem az volt, hogy az OS X mintájára fognak verziókat lépni -- be is jött volna, ha kicsit pozitívabb a rendszer fogadtatása.
Ugye most azt kaptuk nagyjából, amit Builden mutattak, ráadásul valaki kitúrt azthiszem egy Group Policy oldalt, ahol update 2-nek írják.
A durva az, hogy lövésem sincs min ültek eddig. Vagy hogy mit csináltak április óta. Oké, command prompt meg multidesktop (már rég tudja, csak frontend kellett hozzá). Valami nem stimmel nekem itt.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
vicze
félisten
"Aero Glass for Win10 RoadMap
- Aero Glass for Win10 is under development.
- When the first preview version is prepared, it will be distributed to the selected users in their profile.
- When the beta version is finalized, the debug version will be distibuted to all users in their profile.
- When Windows 10 RTM is released, the final version of Aero Glass for Win10 will be distributed publicly to all users."[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Mai napig nem tudom mi volt szar az ME-ben amúgy, kifejezetten szerettem. Biztos valami kiválasztott voltam, de az egyik legstabilabb rendszerem volt, újratelepítés nélkül vagy 3 évig használtam(Sőt egy 98SE lett updatelve!) és igazából nehezen váltottam át róla XP-re.
Tapasztalat alapján driverkkel volt gond és különösen AMD-s chipsetekkel nem működött és furcsa hibákat generált.
Vista amúgy még SP2-vel is nehézkesebb lomhább ugyanazon a gépen mint a Win7. A win8.1 meg kb. a default boot to desktoppal már nem olyan elrettentő. (Win2012-nél összetettem a kezem, hogy legyen legalább egy rohadt gomb, mert RDP-n kezelhetetlen...)
[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
Egyrészt nagyon melléfogott, mert nem camelCase, hanem PascalCase, másrészt a C++ esetében is PascalCase-t használunk. De nagyon jól lehet szakszavakkal dobálózni, az rohadt menő.
Legvégül pedig ahogy te is írtad, 3rd party programokra vonatkozott.
Kolléga, a camelCase-t JS-ben használják.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
törölt tag
Igen, ezt tudom én is, épp ezért nem értem, miért ellenőrizné bárki úgy a verziót, ahogy a kódrészlet mutatja, miközben a verziószám ellenőrzése semmivel sem bonyolultabb.
Amúgy ha már találgatunk a névvel kapcsolatban, akkor akár az is lehetne, hogy az NT kernel sorszámát nézzük. Ekkor a Win7, 8 és 10 pont jó helyen van és a 8.1-nek kellett volna a 9-esnek lennie:
1. 3.1 = NT 3.1
2. 3.5 = NT 3.5
3. 4.0 = NT 4.0
4. 5.0 = Windows 2000
5. 5.1 = Windows XP
6. 6.0 = Windows Vista
7. 6.1 = Windows 7
8. 6.2 = Windows 8
9. 6.3 = Windows 8.1
10. 6.4 = Windows 10 -
-
Steve1207
veterán
Akkor megvan az esti program
(#24) azopi74: így van, nekem pl a sokak által szidott ME hozta stabilitásban akkoriban bármilyen konfigon az elvárt szintet. 98 egy borzalom volt a SE-ként is részemről.
Ez a 10 meg annyira jól összerakott, látszik, hogy minden jót összeszedtek és ismét a felhasználókra alapoznak (de ez pl a 8 híján nem is jöhetett volna létre, de alkalmazkodás hiányában nem mindenkinek gyerebe rendszer ugyebár).
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest