- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2 #1 üzenetére
Neked nem lassú az IBM irodai csomagja?
Én is azt tettem fel XP SP3-ra, de két problémám is van: A progi betöltése betegesen lassú, pedig nem hiszem, hogy a gépem izzadna alatta. A másik, meg hogy ha hozzárendelem az .XLS fájlokat, és rákattintk az XLS-re, akkor nem mindeg tölti be a progit, néha elszáll hibával, de persze kb. 1 perc tökölés után.
Mindent megteszek, hogy ne a fizetős M$ progit kelljen használnom, de eddig vegyes érzelmeim vannak.
Pedig zsír win. install, rissen formázott partícióra, és egyelőre semmi buggantott szoftver, szóval sem programhiba, sem derfagolási gebasz nem lehet.
Amúgy maga a program elmegy, bár eléggé el van dugva pár dolog, pl. ha egy táblázatot kijelölök, és az egyik középső oszlop szerint karom rendezni, akkor azt csak a menüből tudom megoldani (kezelés -> rendezés), ami excelben egyszerűbb volt, de ettől még nem lesz rossz a progi. A füles elrendezés pokoli jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest