Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gamepad
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2
üzenetére
Neked nem lassú az IBM irodai csomagja?
Én is azt tettem fel XP SP3-ra, de két problémám is van: A progi betöltése betegesen lassú, pedig nem hiszem, hogy a gépem izzadna alatta. A másik, meg hogy ha hozzárendelem az .XLS fájlokat, és rákattintk az XLS-re, akkor nem mindeg tölti be a progit, néha elszáll hibával, de persze kb. 1 perc tökölés után.
Mindent megteszek, hogy ne a fizetős M$ progit kelljen használnom, de eddig vegyes érzelmeim vannak.
Pedig zsír win. install, rissen formázott partícióra, és egyelőre semmi buggantott szoftver, szóval sem programhiba, sem derfagolási gebasz nem lehet.
Amúgy maga a program elmegy, bár eléggé el van dugva pár dolog, pl. ha egy táblázatot kijelölök, és az egyik középső oszlop szerint karom rendezni, akkor azt csak a menüből tudom megoldani (kezelés -> rendezés), ami excelben egyszerűbb volt, de ettől még nem lesz rossz a progi. A füles elrendezés pokoli jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest