- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"...hosszabb chateles a facebookon azert teljesen mas kategoria keyboarddal,rendes multitaskinggal, mint touchscreenen."
Tavaly ősszel egy külföldi út során 11 A/4-es oldalnyi "utinaplót" gépeltem be egy 7"-os Tab3-on. Valóban más keyboardon nagyon más!!!
(#296) zoltanz:
Egy SBC-ből ne akarj laptopot csinálni. A PineBook sem lett nagy durranás, pedig az ötlet alapvetően nem elvetélt. De ha már a tablet hw-ért is haraptok, az SBC-ért kitörne a parasztlázadás. -
NGA
addikt
Érdekes, az én 73 éves anyukám is sokat beszél skype-on, messengeren. Beszél. Nem gépelget, és neki is tabletje van. Facen meg beírja azt az egy sort, hogy de szép az unoka.
Mondjuk ő nem sztrimel semmit, hanem csak youtube videókat nézeget. Én is tökéletesen elvagyok ipaddal otthon, ha nem kell a laptop, és nem szoktam regényeket begépelni rajta, de a telefonomon is tudok messengerezni írásban. Nem kell bill hozzá. Anyukám pl azért szereti a tabletet, mert fel tudja nagyitani a fotót az ujjaival.Apollyon: Érdekes, én is és a család is remekül elvan telefonnal, tablettel. Senki nem ír regényeket rajta, hanem sokszor inkább beszélget hanggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest