Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"...hosszabb chateles a facebookon azert teljesen mas kategoria keyboarddal,rendes multitaskinggal, mint touchscreenen."
Tavaly ősszel egy külföldi út során 11 A/4-es oldalnyi "utinaplót" gépeltem be egy 7"-os Tab3-on. Valóban más keyboardon nagyon más!!!
(#296) zoltanz:
Egy SBC-ből ne akarj laptopot csinálni. A PineBook sem lett nagy durranás, pedig az ötlet alapvetően nem elvetélt. De ha már a tablet hw-ért is haraptok, az SBC-ért kitörne a parasztlázadás. -
NGA
addikt
Érdekes, az én 73 éves anyukám is sokat beszél skype-on, messengeren. Beszél. Nem gépelget, és neki is tabletje van. Facen meg beírja azt az egy sort, hogy de szép az unoka.
Mondjuk ő nem sztrimel semmit, hanem csak youtube videókat nézeget. Én is tökéletesen elvagyok ipaddal otthon, ha nem kell a laptop, és nem szoktam regényeket begépelni rajta, de a telefonomon is tudok messengerezni írásban. Nem kell bill hozzá. Anyukám pl azért szereti a tabletet, mert fel tudja nagyitani a fotót az ujjaival.Apollyon: Érdekes, én is és a család is remekül elvan telefonnal, tablettel. Senki nem ír regényeket rajta, hanem sokszor inkább beszélget hanggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest