- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #774 üzenetére
Én is ismerek ilyen cégek, megy is folyamatosan a bosszankodás, hogy minden szar, persze mindig más hibájából. Egy kis cégnél, havi 100k egy havi support, és sokszor nem is a pénz az oka, hanem sokan úgy gondolják, hogy a számítástechnika az csak úgy van, az megy magától, hiszen látja, hogy a mindennapokban is körülveszi, csak azt nem tudja, hogy ezt is gondozni, ápolni kell, mint egy kertet, folyamatosan változik és elavul. Utána meg én mondjam meg neki, hogy miért nem látja egymást a 2 gép a hálózatban, hát mitomén, nem vagyok rendszergazda, ja te sem? Akkor fizess meg egyet.
Egyébként már a közepes cégeknél is csak elvétve van helyi IT, kiszervezik azt is, ami így jóval olcsobb, mint megfizetni egy alkalmazottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest