Hirdetés
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Arra a hw-re, hiába C2Q és a relatíve sok RAM, az Ununtu - pláne ha még Unity-st próbáltál - kicsit sok. Nálam AMD TK57-es dualcore Athlon64 CPU van, ATI690-es chipset-tel 2GB RAM-mal (a lap ennyit kezel) Ubi fix 100%-on pörgette szerencsétlen procit, a gép magnézium háza a leolvadás határán járt.

A Mint Mate, kicsit fapadosabb megjelenítéssel bár, GTK2 <> GTK3, de kiválóan működött. Az ujjlenyomat olvasót is sikerült belőni, a venti fix 100%-on való pörgetéséhez kicsit kellett terminal-ozni, de nem nagy kaland.
Aztán ment vissz a W7, majd fél év szenvedés után egy itteni Manjaro-s bemutató után kipróbáltam a Manjaro-t, XFCE DE-tel. Az első telepítésnél mókoltam, terminal-oztam, de feleslegesen. A tárolók minden számomra fontos programot tartalmaznak, az operációs rendszer a rolling rendszerű frissítés miatt mindig friss lehet, ha nem akarok vele szórakozni, nem muszáj, megolda maga is, de én akarok vele foglalkozni
Egydül az UPEK fingerprint sensor-t nem tudom beüzemelni, még nem találtam meg az okát. AUR-ban van csomag, telepedik is, látja is és kezeli is a szenzort. de az ujjlenyomat hitelesítésénél megáll a tudomány. Mondjuk annyira nem esek kétségbe, megvagyok nélküle.A tálcát eldobtam felülre - a Mint-nél megtetszett - alul meg a Docky "személyében" egy dock fut. Bár nem a legfrissebb, de amire kell, megfelel (a Latte telepedik, de nem indul el, a Cairo meg eléggé ágyúval verébre)
ui.:
Nem vagyok rajongó, max műkedvelő amatőr. Az asztalikon (otthon & meló) WinX van. Használom szeretem, de nem vagyok ellene az alternatíváknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest