Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazán nincs mit!
Ezzel amúgy haladtál a múltkor?Az Ubuntu viszont tetű lassú volt, de újabb verzió. (talán 18.04)
Jelenleg szerintem ennek a kezelőfelülete a leginkább rendszererőforrás igényes!
Próbáltam még Crunchbang Linuxot is apám régi gépén. Az baromi gyors volt, de azzal tényleg kellett szenvedni
Ezért is célszerűbb először felhasználóbarátabb DE-vel próbálni, az Openbox nem éppen az.
Puppyt is próbáltam, de az meg annyira gyerekesen néz ki...
Nézegetve a képeket, olyan szerintem, mintha gyerekeknek készült volna, főleg a szivárványt hányó Unikorn!
Plexet vagy Kodit használsz?
Egyiket sem, a TV túl lomha hozzá, a pendrive-om viszont rohadt gyors!
(#410) Raymond
Érdekes tapasztalat! Én a Mate felületet Ubuntunál tartom jobbnak, pedig Mint fan vagyok, viszont a Mint XFCE nagyságrendekkel jobb, kényelmesebb, mint a Xubuntu.
No de milyen jó, hogy ennyi féle van!Anno ismertem a topikokból pár embert, akiknek meg a Unity jött be, azóta mind3-an átnyergeltek persze másra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest