- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
energy4ever #11 üzenetére
Én hamarabb vennék ehhez hasonlót mint használt üzletit.
Ha asztalon használod akkor jó dolog az üzleti, de én laptopot csak asztali mellé veszek másodlagosnak, az pedig1. legyen passzív
2. bírja ameddig csak lehet
3. legyen könnyű
4. a teljesítmény meg... mehh, bírjon el 3-4 tabot egy böngészőben meg háttérben egy kis zenét aztán kalap.Aminél nagyobb teljesítmény kell arra úgyis ott az asztali. Megvallom őszíntén nagyon keresek valami ilyesmi jó gépet ami az összes fenti igényt fedi de nem nagyon van, pedig nézelődök chromebook téren, budget laptop téren... a régi klasszikus netbook filozófia alapján kéne egy ilyesmi gép. Namajdegyer.
Amúgy cikkre visszatérve: Én is low end hw huszár vagyok, ha valamit lehet valamire használni akkor az dolgozni fog nálam
Intel atomos netbook (jó öreg N455) 2 giga rammal teljesen jó médiacenter/minecraft gyerekeknek/chrasplan-re hibátlanul üzemel kb 5-6 éve jóformán megállás nélkül (kivéve updatek ofc).Aki meg szegény marinéniről azt feltételezi hogy a W10 nagyobb barát mint egy belőtt linux... hát well. Megkérdezem a szomszéd 80 éves nénit aki mintezik 2 éve nekem hála hogy tud-e gépezni még, a volt magyar tanáromat aki azóta is valamelyik ubuntu LTS-el tolja, nagymamámat aki szintén minten recepteket keres meg filmeket néz, vagy nagypapámat aki ugyanezen a gépen google maps-el utazza körbe a világot. Biztos mind nem tudják hogy ez milyen rossz nekik hogy nem windows van a gépükön
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest