Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
Ezt ismered? Az Archot nem ajánlják kezdőknek, de ez a leszármazottja mehet szerintem, pláne ha már volt más disztróval tapasztalatod. Nem volt tearing, meglepően gyors, pattogós a rendszer. Szintén TP (glorious master race
) x230. Két kritériumot alakítottam ki, amire figyelek. Az egyik az alapjárati melegedés ne legyen magasabb mint a windows esetén, ez pipa. Fura, de valami miatt az általad említettek (Mint, Ubuntu, LMDE és Mate, Xfce, Cinnamon bármelyik kombója) mindig magasabb hőfokot produkáltak idleben. A másik, hogy youtube videók lejátszása közben ne legyen nagy a proci terheltség (és emiatt a hőfokok se szállnak el), ez is pipa. Raktam a gyerek gépére is ilyen rendszert, eddig nem panaszkodik, a középsőnek van egy régi c2d-s laptopja, 4 gigával, tökéletesen megy, és mondja, hogy gyorsabbnak hat mint az Ubuntu Mate 16.04.05 LTS. Hasonló gépe van az én személyes Marikanénimnek (anyám), nála is tervezem hadirendbe állítani, mert a régebbi gép + win + vírusírtó trió nagyon lassú.
Ami még szimpatikus, hogy telepítésnél mazsolázhatod össze, hogy mire is van akkor szükséged, ablakkezelő(igen, még ezt is), programok, minden. Persze utána is lehet bármit rakni, amire szükségem volt, eddig minden volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest