Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
Ez a külön veszek kontrollert nem fog működni! Nemrég olvastam, hogy ezt a kontrollert bizony nem fogja a Nintendo külön árusítani, kizárólag a géppel együtt lehet majd megvenni!!! Gondolom ezzel kívánják elkerülni azt, hogy a Wii tulajok csak egy ilyet vegyenek és még kihúzzák vele egy pár évig. Ha többen akarnak majd Wii U-val játszani akkor a korábbi Wii irányítókat lehet majd használni.
Bár elég valószínűnek tartom, hogy a megjelenés után valamikor fognak ezen változtatni. -
dr_ace
aktív tag
az, hogy visszafelé kompatibilis az csak azt jelenti, hogy tudod vele irányítani a sima wii-t, vagy azt is, hogy ez a "kiküldi a video jelet a gép a kontroller kijelzőjére" típusú móka is menni fog vele? mert ez számomra nem derült ki a nintendo szedett-vedett bemutatójából, és nem lennék meglepve ha a régi wii hardveresen ez utóbbira képtelen lenne, de azért van pofájuk "backward compatible"-nek titulálni, hiszen irányítani azért lehet vele a régi wii-t.
ha esetleg én értettem félre valamit akkor sorry, de ez nekem tényleg nem egyértelmű, úgyhogy megköszönöm ha elmagyarázza valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- Házimozi haladó szinten
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- OLED monitor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- Ps portal + sony töltő
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő