Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
én adok a wii u nak egy esélyt.
ünnepélyesen el is adom gyorsan a sima wii t és a 3ds t (utóbbit feldughatná magának valameik nintendós vezér)
-
Prof01
veterán
A többi konzolnál se kapod meg a feltüntetett mennyiséget. Pl. a régi 20GB-s X360 HDD-jéből 13gb használható csak.
A honlapjukon egyébként fel is tüntetik, szóval szerintem rendben van. A mentésekre a 3GB is elég, játékok felmásolására meg a 32GB-s (25GB) is kevés. Mindenképp kelleni fog egy HDD. -
Prof01
veterán
-
RepeatSector
senior tag
Ezzel semmi probléma!
Én úgy gondoltam, majd lesznek HDD/Pendrive típusok amelyek nintendo által aláírt hardverek és csak ezeket fogja támogatni a wii U.Edenyke: Én is ugyanebben reménykedem
Ha ugyanúgy lenne akkor a Homebrew cuccok számát eléggé megdobná! Mivel viszonylag jó hardver és erre már lehet emulatort és egyéb cumókat fejleszteni. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #5 üzenetére
Kicsit átsandítottam a külföldi oldalakra, és ott beleírják a lefoglalt részbe magát a teljes oprendszert is. Így érthetőbb lenne a nagy leallokált rész, pedig úgy gondoltam eddig, hogy a rendszer maga kap egy teljesen külön, rejtett tárhelyet valahol. 3GB már szerintem elég karcsú lesz +HDD nélkül.
-
dunc
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #5 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
...a rendszer ugyanis fenntartja a többit a firmware frissítéséhez, valamint profilunk adatainak tárolásához.
Bakker, milyen adatokat fog ez a profilomról eltárolni?
Ekkora helyre be lehetne digitalizálni a kongresszusi könyvtárat is...
-
Zirowe
nagyúr
Remélem a merevlemez támogatás és minden más olyan lesz, mint az elődnél, if you know what I mean.
kenny123: király az avatarod!
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #1 üzenetére
Nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy rémlik, hogy az USB-re kötött külső meghajtót a Wii U-val kell megformázni, hogy használni tudja a gép, szóval nem biztos hogy más hardver is látni fogja. Szóval erre a célra akkor dedikálni kell majd egy HDD-t.
-
RepeatSector
senior tag
Köszi Nintendo az USB HDD támogatást!
Így tuti a kisebb verziót fogom venni!Remélem később nem döntenek másképp, pl kompatibilitási problémákra hivatkozva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest