Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
(felíratkozás)
-
suste
veterán
más is kinlódott már az mkv+srt megjelenítéssel?
valamiért nem teszi rá
avi+srt megy
pc-n ugyan az a DLNA-s mkv+srt megosztás simán megy, tehát jók a fájl nevek meg az elérési utak
jól elbénázták a szoftverét, ha az a hibás..... -
Lacics25
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Eléggé kihaltnak tűnik a topik. Új tulajként lenne pár kérdésem, ha jár erre valaki.
A leírásból teljesen olybá tűnik, hogy hálózatban csatlakoztatható Windowshoz. A médiaeszközök között látszik, de a hálózathoz nem tudom felvenni.
Párosítási kódot emleget, de miért csak vezeték nélküli módról tesz említést? Minden eszközöm lan kábellel csatlakozik. 1 db samsung tv, 1 db DWR3600 ruter Wargalex firmvare, 1 db Pc. 1 db WD Tv play.
Szeretném Samba-n elérni a rácsatlakoztatott HDD-t.Ha jár erre valaki és van ötlete, szívesen vennék pár ötletet.
Köszönöm!
-
StLui
veterán
Eddig azt hittem sehogy nem ad ki hangot ha dts van csak a filben, de optikain kiadja, szóval ez így rendben
-
StLui
veterán
Azóta is képtelen vagyok használatra bírni, most rádugtam egy usb hdd-t de fogalmam nincs hogyan kéne lejátszanom róla valamit is, csak My Storage alkalmazással próbálkozom, nem tudom mivel kellene még, de azzal meg csak a hálózat jön be, pedig kiírta egyszer hogy usb-re csatlakoztattam hdd-t, iszonyat hülyének érzem már magam
-
StLui
veterán
Win 8-nál mit kéne beállítanom, hogy a wd tv play vezetékes hálózaton ne csak a médiaszervert lássa, hanem magát a filmek mappát, ami egy komplett hdd. Médiaszervert hiába látja, az gondolom nem ismeri a mkv-t így csak üres mappaként mutatja. Másik számítógép látja, tehát meg van osztva rendesen azt gondolnám.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Sajnos nem ide tartozik a kérdésem,de egybe esik a kérdésem a lejátszóhoz is! A kérdésem, mitől van az,hogy a média lejátszó-kontra Tv kiváló szín, Monitoron nézve szintén jók a filmek! De ha összekötöm a Pc-t a TV-vel HDmi-n akkor a színek nem teljesen valósak!
-
fojuzer
aktív tag
ííhm nem kristály tiszta!!?? Az MPEG2-töt nem tudja??? Pedig MPEG1-3-4 HM világon használt //AVI- MPEG többi DIVX-XVID 6,5 MATROSKA// Igaz olcso,de nem tökre mindent játszó??
-
Breaker
tag
Hulu, Vudu, Netflix... ezek mind elerhetoek magyarorszagrol?
-
DeSanto
őstag
Pontosan azt írtam ha 70 dolcsi lenne akkor megérné.
Amúgy a Raspberry pi-hez is lehet szép házakat kapni plexiből. Csak szét kell nézni a hardveraprón is vannak.Persze aki egybe gépet akar annak ez tökéletes.
Speeedfire: a digitális hangnál teljesen mindegy milyen hangchip van benne.
Amúgy nem is hasonlítottam de mint alternatíva jobban bejön.
Minek erősebb? 4K-s filmekhez? -
DeSanto
őstag
Ezt egy Raspberry pi is tudja.
Szerintem a 70 dolláros ár akkor lenne jó ha itthon is annyi lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Western Digital új médialejátszója főként a népszerű online szolgáltatásokra koncentrál.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest