Hirdetés
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Home server / házi szerver építése
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
múltévi cikkek idén tavaszra igértek csökkenést,majd ha befejeződnek a munkálatok + fél év hogy nyereség is legyen,utánna jöhet az árzuhé
-
Atocha
senior tag
Egy barátom svájcban él/dolgozik. Néha összevetjük az árakat a vicc kedvéért.
Tegnap kérdeztem meg, hogy mennyi ott egy wd 500gb-s hdd. Azt mondta 12500Ft-ra jön ki átszámolva. WTF!Nálunk még mindig 19-24 között ugrál. Akkor hogy is van ez? Mert ez még az áfa különbségnél is nagyobb 30%-al minimum!
-
nemszabad
tag
"mely kiadások 2011 negyedik negyedévében 199 millió dollárt, 2012-ben pedig vélhetően 650 millió dollárt emésztenek fel, ezzel komoly terheket róva a gyártóra." -és/vagy a vevőre...
-
NomadND1
senior tag
válasz
szabi__memo #43 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
A hír lényege, hogy még egy jó félévet kell várni, hogy normális áron lehessen vásárolni hdd-t.
-
canniball
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Ezek az értékhatárok minden külföldi rendelésre érvényesek vagy csak egy bizonyos szegmensre?
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Már én is rendeltem tőlük, 3-4 nap alatt ide is ért a cucc, aztán a vámon még szórakoztak majd egy hétig, de szerencsére semmit nem kellett pluszba fizetnem.
Egyébként ezek a magas árak részben mesterségesen vannak generálva, csak egy részüket indolokja az árvíz, a többi az extra haszon.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Jó, már nem emlékszem, hogy hogy is mondták, utoljára 1,5 éve hoztam tőlük cuccot. (Legközelebb meg reményeim szerint majd a 7870-re kell blokk...)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Csak így tovább. Jó néha pozitív híreket is olvasni.
-
Zotya84
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Én is tőlük szoktam a vizes cuccaimat rendelni... (Jók és gyorsak.)
És ha nem olyat rendelsz, ami vámköteles, akkor elég gyorsan meg is jön. (Sőt, ha kisebb értéket rendelsz, akkor ajándékként küldik, az meg áfa mentes... Legutóbb is így csinálták; még én érdeklődtem az akkor még VPOPnál, hogy nehogy bajom legyen belőle. De azt mondták, ha kijött a vámról 0-s VPOP-os vámnyilatkozattal, akkor nem lehet belőle baj)
[ Szerkesztve ]
-
Vukmir
aktív tag
-
Vukmir
aktív tag
válasz
Santiagain #24 üzenetére
Pedig EU-n kívülről tudok csak, mivel máshol 4x ekkora a fizetés ugyan ilyen árakkal.
Amúgy ha értelmes cégtől rendelsz (pl USA-ból) akkor nem fog fenn akadni abban biztos lehetsz, ill. 1 hét alatt ide is ér (ami itthon Mo-on általában nem szokott teljesülni).
Plusz ugyan úgy van rá garancia is, csak roszabb esetben az USA-ba kell visszaküldeni, de a legtöbbször a helyi szervizek is elfogadják a papírokat.
-
PR0JECTNR56
addikt
Reméljük minél hamarabb teljesen rendeződnek a viszonyok, mind a WD, mind a hdd-k piaci árazása terén.
-
Mikor lesz megint 10K 1TB?
-
Malachi
addikt
"Arra azért jó volt ez az egész, hogy rájöjjenek hogy a gyárakat nem 2 km2-en kell tartani."
aztán majd azért mehet a sírás, mert ha a részegységeket 1000 kilométerekre gyártják egymástól és a szállítási és egyéb plusz költségeket a vevőkkel fizettetik meg, akkor az mocsokszemét sarc lesz.
-
Angel1981
veterán
Nagyon helyes, hogy a megelozessel is kiemelten foglalkoznak!
-
^Clown
addikt
Végre rájöttek, hogy nem ártana szétszórni a gyárakat
-
Vukmir
aktív tag
Ki kötelez rá hogy itthon vásárolj bármit is 5x ös áron?
Külföldről kell rendelni mindent, senkit nem érdekel a "magyar" gazdaság. Majd fog ha értelmes fizetések lesznek az árakhoz képest, addig tőlem csődbe is mehet az egész ország
Arra azért jó volt ez az egész, hogy rájöjjenek hogy a gyárakat nem 2 km2-en kell tartani.
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Halogatom én is a vinyó vásárlás.Jöhetne már az árzabáló
-
Youri
veterán
ezzel komoly terheket róva a gyártóra
áthárítva azokat prémiumokkal együtt a vásárlókra... Mert monszun országba kell gyárakat telepíteni... -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem fognak egyhamar visszamenni 16-17k (netto) környékére a 2TB-os HDD-k árai sajnos.
A helyreállítási munkákat is be kalkulálják a vételárba. -
banhammer
veterán
Mire visszaesnek az árak az árvíz előtti szintre addigra az SSD meghajtók behozzák az árhátrányuk a HDD-kel szemben.
-
canniball
nagyúr
Tehát mire kielégítik az elhalasztott vásárlásokat jövő év elejére állhatna vissza a katasztrófa előtti rend, de a "kockázatcsökkentésnek" köszönhetően ebből sem lesz (szinte) semmi...
zetecR!
Ott a hírben:
"(A csúszka egyébként minden fej tartozéka, mely a légpárna létrehozásáért felel, amin a fej lebeg a lemez fölött)."[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz
KevinMulder #3 üzenetére
persze csak a garanciás ügyintésénél nem mindegy...besétálok és hozok egy másikat vagy postázgatom és várok türelmesen nagyon nem mindegy hova szol a garancia.
-
zetecR
addikt
Mi az a "csúszkagyár"?
-
fatallerror
addikt
próbálom megúszni h ne kelljen idén vinyót venni és szurkolok h minden rendbe jöjjön ott is
-
rszp
aktív tag
"a külső adattárolók továbbra is elég magas árszinteken stagnálnak."
Artisjus tett róla, hogy így is maradjon
-
Retekegér
MODERÁTOR
Valóban biztatóak a hírek, de az árcsökkenés nem lesz túl meredek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Újjáépítés, átszervezés és prevenció. A Western Digital erőn felül teljesít.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest