- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen hangkártyát vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról. -
SzaboZE
addikt
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
Nekem kronos van, de ilyen hibák nem jelentkeztek. A kijelző fényereje lehetne jobb, de ahogy elnézem a wayteq tesztben is nagyjából ez van, hogy az ips-ek közt nem az acélos megoldás. Gondolom ennyiért ez van. Mivel a wtq-et nem volt alkalmam próbálni, ezért viszonyítani nem tudok. Antutu teszt 15600. Egyelőre nem bántam meg, de még az is lehet, hogy csak azért, mert nem próbáltam a wtq-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest