Hirdetés
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
Nekem annyi gondom van csak a 4.4.4-el, hogy a kezdőoldali google keresősáv (ami sajnos permanens) csak egy üres téglalap és hiányzik a mikrofon gomb felirat (viszont a helyét megnyomva működik). Valamint elég nehezen lehet lehúzni a felső sávokat.
-
M.A.Z.
aktív tag
Mikor használom, és kell a gyors váltogatás az alkalmazások között, akkor átállítom Performance-ra, mivel egyszerre megy a Chrome, Viber, néha FB/Messenger, Youtube. Így egész nap összesen 5-6 órát elhasználgatom. Ezt is használom, mert szobában nagyon fényes a kijelző.
Más: 1.6 GHz-re még nem láttam, hogy felkapcsolna. -
M.A.Z.
aktív tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy 5GHz-en megy-e a wifi? Az a gondom, hogy bluetooth-os fejhallgatóval képtelenség Youtube-ozni. Mobiltelefonnal ilyen problémám nincs, pedig akkor is ugyanazon a frekvencián megy a két kapcsolat és a router is be van állítva.
-
M.A.Z.
aktív tag
Ha az eredeti Interactive-ról Performance-ra állítom a cpu ütemezőt, sokkal reszponzívabb lesz a tablet. Sajnálatos, hogy belenyúlás nélkül olyan lassú, mint a kétéves 101G9-em...
-
M.A.Z.
aktív tag
Sajna nem jött be az ART, nagyon lassú lett a tab.
Legfrissebb KitKat-en vagyok, korábbin be tudtam kapcsolni Gravitybox-ban, hogy a navigációs sávon legyenek hangerőgombok. Most ezt nem találom. -
M.A.Z.
aktív tag
válasz
expendables #3469 üzenetére
Sajnos nekem a minimum is túl fényes, főleg teljes sötétben...
-
M.A.Z.
aktív tag
Én itt vettem, egy ezressel olcsóbban!
Nekem tetszik, de picit mozog benne ide-oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest