- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJames01
csendes tag
válasz
AlexWolf #5079 üzenetére
Hello!
Hasonló problémával fordulnék hozzátok.
Wayteq xtab-100 qcr, csak a wayteq logó jön be, system recovery bejön, de micro sd kártyáról nem tudok
szoftvert frissíteni, nem találja az img fájlt. (a kártyát látja, csináltam rá próbaképp mappákat)
Próbáltam átnevezni update.img -re is, azt sem látja, ebben szeretnék segítséget kérni.
Hivatalos oldalról szedtem le a 4.2 és a 4.4 img-ket, nem látja őket a recovery menüben.
Az img fájl gondolom kicsomagolt állapotban kell, hogy legyen?Esetleg ilyen állapotban géppel összekötve megoldható a szoftver telepítése?
Várom segítő válaszaitokat, köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest