- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
Hi Everyone
Ma voltam az Újbuda Center melletti Office Depotban, és kérésemre az eladó bekapcsolta a tabletet, így meg tudtam nézni az eredeti állapotát, nagyon rendesek voltak, nyomkodtam 5-6percig, s azt kell mondjam, hogy "Nékem tetszik", illetve annyi info még, hogy a főképernyőn a lapozgatás teljesen smooth volt[, igaz szinte nem is volt rajta widget
]
jó tanács, azoknak akik meg akarják taperolni, vigyetek mobilnettet
[ pl. telefonon ] osszátok le a tabnak, s akkor legalább egy angrybirds-öt toljatok rá, aminek gondolom az alkalmazottak is örülni fognak
[ bár ez csak tipp, én következő alkalommal, ha arra járok felajánlom majd nekik, hogy pár free-gamét a marketről lekapok nekik rá. ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Ukrajnai háború
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Macska topik
- További aktív témák...
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest