Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
microsd81
csendes tag
Bocs ezt tényleg nem írtam. xTab-70
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, hogy mióta frissítettem ICS-re a táblát azóta konkrétan meg van hülyülve a gép. Olyanokat csinál, ha neteznék nyitok meg egy oldalt 1x fogja magát és kilép, de ez csak egy. Ha huzamosabb ideig használom játékra, netezésre, facbookra, és akkor ki ír nekem olyanokat, hogy konkrétan minden leáll, és nem tudok elindítani semmit, és ezután kijön a wayteq logó, és onnantól kezdve csak resettel tudom újra az életet belé lehelni. Ezt a jelenséget már csak ma 3x eljátszotta. És még mellé elég rendesen melegszik a hátulja is, és fel sem tölti az akkumulátort rendesen. Valakinek volt-e ilyen problémája netán? Mit tanácsolnátok ez ügyben?
-
microsd81
csendes tag
Tudtok ajánlani érintőceruzát ajánlani ehhez a tablethez?
-
microsd81
csendes tag
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. A Wayteq xPAD-70, és a Concorde 7020 között variálok. Szerintetek melyik a jobb választás? Előre is köszi a válaszokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Gumi és felni topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest