Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Máshogy van optimalizálva.. Nem tudom a procija milyen, de az is sokat számít (nem csak az órajele) vannak energiatakarékosabb procik, illetve lehet, hogy jobban kezeli használat közben a processzor működését. (pl.: üresjáratban 100MHz, zenelejátszás: 200MHz, filmnézés: 400MHz, netezés 500-800MHz, játék: 800-100MZh). Ha jól vettem észre xPAD-nál 200, és 1.000 van, köztes nincs. Legalábbis egy processzor jelző progi ezt mutatja (elvileg a jelenlegi órajelet mutatja.) Tehát a processzortól nagyon függ, meg az egyéb alkatrészek energiaellátásától, és a processzor megfelelő optimalizálásától, de ezen kívül más is szerepet játszik. (pl a kijelzők között sem mind egyformán fogyaszt ugyanazon fényerő elérésénél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest