- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videószerkesztés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
Valaki feltette már ezt az újraindulás javító frissítést? Érdekelnének a tapasztalatok!
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is az utóbbi hozzászólásokhoz, nekem is produkálja ezt a hibát. Visszavittem, szervizelték, azt írták a jegyzőkönyvbe, hogy szoft frissítve /ugyanazt hagyták rajta amire én is frissítettem a honlapjukról, gondolom frissebb hiányában/, tesztelve. Ahogy visszaért rögtön használatba is vettem, egy nap alatt már vagy háromszor újraindult. Nagyon nem éreztem melegnek sőt abszolúte nem. Míg ez rossz volt vettem egy Strong-osat, no az meleg szokott lenni, alig állja a kezem. Most az van szervízben, valami kontakthiba van benne, úgyhogy ajánlhatna valaki valami stabilabbat mert kezdem unni. Sőt tovább megyek, veszek még egyet és "hármas vetésforgóban" fogom használni őket, egy a tv mellett, kettő a szevízben.
Hát ez a helyzet a digitális átállással, egy csomó költséget akaszt az ember nyakába, ha annyira tv függő mint én is. -
67tuareg
tag
Sziasztok!
Én is ilyet vettem, elég jó, de lehetne érzékenyebb is. Nem tudnátok nekem ajánlani olyat ami gyengébb jelet is "jobban kezel"? Kamionban használom, van egy 360 fokos Szlovén antennám, erősítővel, de sokszor bajban vagyok a gyenge vétel miatt. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a médialejátszóval felvértezett, digitális földfelszíni adások vételére hivatott dobozt.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest