Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotószem
csendes tag
Túl vagyok rajta, az egész művelet az utólagos beállítgatások és egyebek (pl.az eddig telepített szoftverek működésének ellenőrzése, stb.) nélkül nálam kb. 2 és fél óra volt beleértve a letöltési időt is.
Zökkenőmentesen lezajlott, a Defender új menüpontokat kapott, most már "Windows Defender biztonsági központ" néven fut:-Vírusok és veszélyforrások elleni védelem
-Eszközteljesítmény és állapot
-Tűzfal és hálózatvédelem
-Alkalmazás- és böngészővezérlés
-Családi beállításokÚj alkalmazások (nálam):
-Mixed Reality Portal (=egy szürke ablak, egyenlőre nem reagál semmire)
-Paint 3D (anno felvásárolták/tönkrevágták a Caligary trueSpace 3D-t, hogy az lesz a Windowsban, hát nem az lett...)
Képformátumokon kívül 1db. 3D-s 3MF formátumba képes exportálni,egyenlőre keresem, hogy ki az aki rajta kívül ezt az elborult formátumot használja, hasonlít a régi QuickTime 3DMF-re, de nem az...
-Segítségkérés (isten ments, lassan 20 éve 1 kérdést sem tudtak megválaszolni...)
-Skype (az eddigi a próbavarzió helyett)
-Üzenetek (nálam kilőve)
-View 3D (*.3MF,*.FBX;*.OBJ,*.STL), átjárás a Paint 3D-be a Menüből ("továbbszerkesztés"...)
-Wireless Display Media Viewer (Menü: -Megosztás, -Beállítások (=About...))Így röviden ennyi az "újdonság", az egyik persze az, hogy egyenlőre működik. A másik az, hogy megint lecserélte a rossz videókártyára-meghajtóra a jót, merthogy hiába írtam nekik, hogy az nekem nem jó, kedvesen megint k..sztak velem, kezdhetek küzdeni megint. (Ti. Nem mindíg a legutolsó driver jó, nekem pl. csak egy előző verzióval működik minden általam használt program.)
Én még kézzel indítottam az updatet, mert nem akartam megvárni, míg aut.indítja, de gondolom ma éjjel már elkezdik küldözgetni.
Egy biztos idáig: a telepítést stabilan el tudja végezni és nálam az összes telepített programot át tudta venni, azt hogy melyik működik, most kezdem ellenőrizni...Sok szerencsét és áramszünetmentességet hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest