Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Én nem utálom... és az AMD-t se. Az OsX ebből a szempontból azért nem jó, mert hivatalosan csak Apple gépeken fut, azok meg nem igazán játék gép HW-űek. De mind1, lehet Linux alapú is akár, csk nem kell
reklámozni, meg nem úgy kell nekiállni mint a SteamOSnak.Szóval akkor azt mondod a Sonynak több milliárdjába került megírni az OS-ét a PS-ekre? Vagy pont a f&szarági nintendónak a Wii-re, WiiU-ra meg a Switchre? ....biztos?

Hogy kezelném a különböző HW-kat? előbb írtam: elején kiválasztani csak pár darabot és azokra korlátozni, ha szabaddá teszed a forráskódot a közösség egyből elrendezi a többit.
Én? Én nem veszek rá senkit semmire, ez csak egy eszmefuttatás, hogy esetleg így lehetne... HA akarnák.... de nem akarják, a jelenlegi állapotok mindenkinek megfelelnek, mert minden szép és jó... hallelujah!

-
gyugyo79
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Lehet nem jött át de USB 2.0 -ás portokon van a baj még ha az USB 3.0 drivert is kell cserélni a megoldáshoz és NEM minden eszközzel van amivel elő se jön (ez nagyon minimális) és van amivel nem lesz kék halál. Ráadásul ezek asztali gépek több usb-vel és nem minden porott érint a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Alienware 17r4 olvass
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi