Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
t72killer #67 üzenetére
Én nem utálom... és az AMD-t se. Az OsX ebből a szempontból azért nem jó, mert hivatalosan csak Apple gépeken fut, azok meg nem igazán játék gép HW-űek. De mind1, lehet Linux alapú is akár, csk nem kell
reklámozni, meg nem úgy kell nekiállni mint a SteamOSnak.Szóval akkor azt mondod a Sonynak több milliárdjába került megírni az OS-ét a PS-ekre? Vagy pont a f&szarági nintendónak a Wii-re, WiiU-ra meg a Switchre? ....biztos?
Hogy kezelném a különböző HW-kat? előbb írtam: elején kiválasztani csak pár darabot és azokra korlátozni, ha szabaddá teszed a forráskódot a közösség egyből elrendezi a többit.
Én? Én nem veszek rá senkit semmire, ez csak egy eszmefuttatás, hogy esetleg így lehetne... HA akarnák.... de nem akarják, a jelenlegi állapotok mindenkinek megfelelnek, mert minden szép és jó... hallelujah!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest