Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Nyugi nem csak te váltasz vissza... én is visszaraktam, pedig nekem mindenhez van gyári Win10 driver ami megy is rajta. Nálam egyszerűen az OS ami nem jön be, pedig én is 4 évig Vista user voltam megjelentéstől, meg azóta is mindent használtam de itt valami még nagyon nem kerek.
-
djculture
félisten
1 év és úgyis rákényszerülsz a 10 használatára vagy nem játszol új játékkal. Egyébként nekem minden win8.1 drivert megevett eddig a 10. Más kérdés hogy a 10 egy adatgyűjtő oprendszer az ami nekem se tetszik, de az én böngészési géphasználati stb adataimmal nem sokra megy a Microsoft. Sokkal nagyobb adatgyűjtést végez ennél a Google is.
-
törölt tag
Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa? Elavult, túl kell lépni rajta, vagy használni olyan OS-szel karöltve, ami még támogatja. Biztos vannak, akiknek probléma, hogy x6 alatt nem futnak a 16 bites alkalmazások.
De ezek szerint a MS-nak a mai napig támogatnia kellene a Win95-öt is.
Ne tarts fenn külön gépet. A multiboot elég régi dolog. Egy gépen lehet több OS is.
A telefonos témát nem értem. Rátoltam most a telefonom a gépre, és simán elérem Mass Storage módban. Nem kért még drivert sem a W10.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő