Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Petykemano #7 üzenetére
Kuka az a user, aki ennyivel elintézi az egészet
Szerintem pedig a pirosak a nyomába sem érhetnek az NV-nak.
De, hogy én is, hozzád hasonlóan releváns adatot mondjak, én azt tapasztaltam, amikor az AMD-met lecseréltem NV-ra, megduplázódott a játékokban az FPS.Viccet félretéve, mindíg is jellemző volt, hogy egy videókártya teljesítménye időről időre hullámzik, attól függően, hogy a gyártó mire fókuszál a driverek frissítésénél.
Kezdetben az AMD Rx480 fasorban sem volt pl. az NV 1060-hoz képest, de azóta rendezték soraikat, és kezd felzárkózni, Dx12-ben jobb is lett. Most azonban az fog történni, hogy ismét előreszalad egy kicsit az Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest