Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem teljesen korrekt, hogy korlátlan mennyiségű zenét hallgathatunk 2000-ért. Mondjuk a választékukat nem ismerem, de lehet utánanézek.
Az usa-ban évek óta van hasonló szolgáltatás és több millió szám közül lehet válogatni, valamint a legtöbb album már megjelenés napjától kezdve hallgatható. Igaz mostanában kevesebb zenét hallgatok, beérem a rádióval is, lehet mert kevesebb a szabadidőm.
(#13) twine: amíg él az előfizetésed, addig annyit hallgatod amennyit akarod, offline is lehet. Annyira helyhez kötött mint az eszközöd, amin hallgatod. Na ezt vodáéknél nem tudom hogy van, de gondolom hordozható lejátszóra is rátehető, ha drm kompatibilis.
Gyakorlatilag olyan mintha 2000 forintért egy bazinagy gyűjteményed lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest