- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
A 3070-esre lehet elég lett volna egy 120-as radiátor is. Nincs akkora fogyasztása mint egy 3080-nak.
-
exedoc
senior tag
Ja lehet
De azért na. Még játékoknál csak-csak majdnem elég, bár RT-hez azért kéne. És ezen van a hangsúly. Unreal Engine felhasználóként igencsak jól jönne a több VRAM, de több fórumon is olvastam már ezt. Egy projektnél ahol mókol az ember az RT-vel, vagy GPU Lightmass-t számoltatni jó lenne még pár GB. És bizony emiatt fogok AMD-t venni. Azért meg nem fogok horror áron professzionális kártyát venni, vagy épp egy 3080/3090-et hogy legyen rajta több, mert annyit meg már nem ér.
-
exedoc
senior tag
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Igazán lehetne a 3070-eseken legalább 10-12GB VRAM, főleg ha már kihoznak ilyen vizezett példányokat. 8GB már kevéske némely szituban. Ezt elbaszarintotta az nv. A kártya számítási teljesítménye jó, úgyhogy elkélne.
Szerk.: Nem neked akartam válaszolni, csak rossz helyre nyomtam, bocsesz.
-
Komplikato
veterán
"A 270 wattos TDP-vel megáldott, 295 mm hosszú jószághoz ..."
De lehetne vízhűtéssel ennél sokkal rövidebb is, nem? Esküszöm a korrekt blockkal szerelt 3090-es is kisebb, pedig nyilván jobban kell hűteni, meg a VRM része se gagyibb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest