Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
"A 270 wattos TDP-vel megáldott, 295 mm hosszú jószághoz ..."
De lehetne vízhűtéssel ennél sokkal rövidebb is, nem? Esküszöm a korrekt blockkal szerelt 3090-es is kisebb, pedig nyilván jobban kell hűteni, meg a VRM része se gagyibb."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
exedoc
senior tag
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Igazán lehetne a 3070-eseken legalább 10-12GB VRAM, főleg ha már kihoznak ilyen vizezett példányokat. 8GB már kevéske némely szituban. Ezt elbaszarintotta az nv. A kártya számítási teljesítménye jó, úgyhogy elkélne.
Szerk.: Nem neked akartam válaszolni, csak rossz helyre nyomtam, bocsesz.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Majd a 3070S/Ti lesz az jóval drágábban!
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
exedoc
senior tag
Ja lehet
De azért na. Még játékoknál csak-csak majdnem elég, bár RT-hez azért kéne. És ezen van a hangsúly. Unreal Engine felhasználóként igencsak jól jönne a több VRAM, de több fórumon is olvastam már ezt. Egy projektnél ahol mókol az ember az RT-vel, vagy GPU Lightmass-t számoltatni jó lenne még pár GB. És bizony emiatt fogok AMD-t venni. Azért meg nem fogok horror áron professzionális kártyát venni, vagy épp egy 3080/3090-et hogy legyen rajta több, mert annyit meg már nem ér.
-
Találtgyerek
addikt
A 3070-esre lehet elég lett volna egy 120-as radiátor is. Nincs akkora fogyasztása mint egy 3080-nak.
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
ph Természetesen a Neptune termékcsalád bővül egy GA104-as GPU-val szerelt megoldással.
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest