- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ares_lovag
tag
Látom nem értessz hozzá. Panelt kb 4-5 cég gyárt. Sharp, LG, Samsung, Auol, TP.. JVC 2 legjobb panelgyártó paneljét ahsznáta. Minek fejleszteni ha van jó panel? Ami ugyebár 30% a többi elektronika. Ők is arra gyúrtak mint még legalább 2-3 gyártó. Kreatívak voltak tervezésben, és egyedi kisé különc termékeik üde színfoltjai voltaka piacnak. Hangzásban ők voltak a legolcsóbbak. Samsung/LG párosnak nincs hangja... Philips 9000 szériának van JVC hangzása. Ennyit a címkézésről. Amúgy csak a TV piacról vonul ki, de abból globálisan. Miért? Mert azt veszik az emberek amit megmondanak nekik, és nem azt amit szépnek, és jónak látnak...
"Szép nap ez a halálra." -Az ész korszaka végetért, ez már a bírkák kora. beee-
-
hejesírásó
senior tag
amikor LCD-tv akartam venni akkor több helyen is mondták h JVC már nem az a minség amit régen jelentett és ezt láttam is amikor hasonlítgatam.
eh 6. hsz->látom ezt akkor nem csak én tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Telefunen
őstag
Így kell hatásos ingyenreklámot csinálni A kutya nem beszélne róluk, ha nem vonulnának ki... most ha még bejelentenék, hogy nem, nem adják fel azon küldetésüket, hogy a magyar embereket ellássák minőségi műszaki cikkekkel, mert a magyar piac megérdemli, akkor aztán még hőssé is válnának
-
eclipse006
őstag
-
Tidus
addikt
Ez a hír meglepett.
A Japan Victory Company mindig is a preciziós minőségi termékeiről volt híres.
Én többre értékelem a Sony és a Samsung termékeinél, de lehet hogy nem olyan népszerű, hétköznapiak a termékeik, valószínüleg ez lehet a döntés mögött, nem tudták hozni az eladott darabszámot. Mivel a termékeik minőségiek, és drágák.[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
válasz eclipse006 #29 üzenetére
Az újabb cuccaik se rosszak. odafigyeltek a minőségre mindig, csak valahogy a kommunikációjuk nem az igazi. A többi nagy mellett valahogy nem tudtak arculatot adni a cégnek, pedig tényleg voltak bitang jó dolgaik, például a cseresznyefa membrános házimozi, vagy az ász hd-ila tévék. ez utóbbiakat imádtam személy szerint, csak az emberek nem , mert nem voltak elég vékonyak
az a baj,hogy a marketingben túl konzervatívak voltak. kitalálták, hogy támogatnak évente, két évente két kiemelt eseményt (foci EB pl.) , és azon kívül nem sok minden. ez pedig édeskevés.
nekem is szimpatikus a márka, sajnálnám,ha földbe állna teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse006
őstag
Nekem egy 1997-es gyártású MX-S20-as JVC mini hifim van.máig működik minden része tökéletesen,ráadásul a hangja szerintem nagyon jó.látszik azért hogy akkor odafigyeltek a minőségre.szimpatikus márka!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
CHIPman
nagyúr
Orion hűtőtáska 3 használat után elengedte a fogantyúját, és 3 használatonként eltörik az autós kábele, amit ofc sehol nem lehet kapni.
Amúgy van itthon JVC videokamera, jól működik, pedig már van vagy 10 éves.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
^Clown
addikt
-
elefant
őstag
a hitachinak elképesztő volt néhány éve az itthoni disztribúciója. komolyan, annyira elborzadtam, hogy azóta nem is néztem, hogy mi van velük.
az orion meg....
fú.
szavakat se találok
tavaly kiállítottak egy tévét Berlinben az IFA-n, azt hitem elsírom magam, tényleg. mégis csak egy magyar márka volt régen, úgyéreztem, hogy ez felér egy hazaárulással. -
P00By
nagyúr
válasz Pixelmaster #2 üzenetére
Szintén egy 22 és egy 18 éves JVC van a lakásban. Semmi bajuk
-
Füleske
addikt
Ha jól tudom a JVC csak matricázócég volt eddig is , panelt nem gyártott az biztos , elektronikát talán , de lehet hogy azt is csak matricázta.
-
veterán
Hát nem hinném nagy érvágás lesz ez a hazai közönségnek, hiába vonul ki a JVC, van helyette még kis millió márka , amiből lehet csemegézni, ha valakinek LCD-re fáj a foga...
3njoy the Lif3
-
elefant
őstag
Ha jól tudom, (mármint ha igazak a pletykák), akkor a 2010-es tévé kínálatuk is, csak a tavalyi modellek csiszolt verzióját jelenti. Tehát úgy gondolom, hogy ezek alapján leálltak a tévé fejlesztéssel.
nem tudom , hogy jó ötlet-e. szerintem nem, bár a részleteket nyilván nem ismerem.
az autórádió biznisz haldoklik, az emberek egyelőre autót nem vesznek, nem hogy mindenféle drága kütyüt bele, a projektorok jók-jók, de az is gyilkos piac, rengeteg résztvevővel, a kamerára meg pont uganezt el lehet mondani, azzal a kiegészítéssel, hogy egy csomó embernek elég az az igénytelen képminőség, amit a telefon beépített kamerája tud hozni.
na midnegy.
-
elefant
őstag
Szia
nekem úgy tűnt, hogy az egy monitor lesz, tehát nem otthoni felhasználóknak, hanem cégeknek, kórházaknak, plázáknak, bankoknak, reptereknek szánják. Ha jól tudom, az otthoni felhasználóknak a 3D megoldások közül a projektorokat kínálják.
szerintem ki fognak szállni nemzetközi szinten is a tévé bizniszből. én sajnálom, mert voltak jó cuccaik, meg az senkinek se jó, ha marad három márka a piacon.
-
^Clown
addikt
Na most mi lesz azzal a budaörsi **-os csávóval (áruházi eladó), akivel a következő beszélgetést folytattam kb. 1 éve:
...
- Tudna ajánlani jó készüléket a Samsungtól,a Sony-tól,esetleg az LG-től? (tudni kell,akkoriban jött be a Samsung B650 széria...)
- Nem szívesen ajánlok ezek közül, ezek mind alsó kategóriás márkák.
- Tudna mondani akkor felső kategóriás márkát?
- JVC.
- Csak a JVC?
- Csak a JVC.
- Köszöntem...Amúgy sajnálom, mert valóban nem voltak rosszak a JVC tévék.
-
zola0601
tag
Nekem sosem volt bajom a JVC-vel!
Üdv: Zoli
-
ilyen_85
senior tag
Sajnos egy szereplővel kevesebb... én csak az utolsó két évben hazánkban is árusított modelljeit láttam. Bár drágák voltak, nem tűntek rossz termékeknek.
Tényleg ennyire rossz minőségűek lettek volna, ahogy fentebb írták?Mert a képminőség egészen meggyőző volt! Például a munkahelyemen is a JVC tv demo-ja még DVD-ről megy, minden más márka BD-t használ! Ehhez képest a vásárlók 90%-a nem veszi észre.
Közben megnéztem mi a helyzet a JVC tv-el 2010-ben a google talált is egy roadmapet 2010-re de azon tv-ből csak annyi szerepel, hogy bemutatnak egy 3D-s tv készüléket, a vékonyságából ítélve EDGE Led-es. Ez valamilyen váltott soros polarizációs elven működő eljárást használ. De ahogy az ember ki is hangsúlyozza ezt a készüléket nem a fogyasztóknak szánják. Indoklás képpen hozzátette, hogy a 42"-es változat (106 cm) 9.000 $-ba fog kerülni!
A normál LCD vonalon csak annyit tüntettek fel, hogy a 120hz-es (esetünkben természetesen 100hz-es vonalat viszik tovább)
Nem tűnik erős felhozatalnak.
-
rumkola
nagyúr
tudtommal az lcd tv-k túlnyomó részébe ők csinálják az elektronikát....
-
zsolt501
nagyúr
Én sajnálom hogy eltűnnek, igaz nekem is a JVC-töl idáig csak egy 82-cm-es 16:9-es CTR tv volt (van) de azzal maximálisan megvagyok még most is elégedve semmi baja nincs, gyönyörűek a színei és a hangja is jó.
Nálunk semmi hiba nem jelentkezett pedig nem mai darab 10-éves és a trafója is tökéletes, szerintem te egy javított rosszabb esetben egy hamis darabot fogtál ki, lassan már mindent hamisítanak.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem kell sajnálni a dolgot. JVC lcdTV-t nézek most is, estére ki kell húzni, mert zizeg a tápegysége, ha nincs bekapcsolva. Nem rég szétszedtem, erre mit látok? A benne lévő tekercsek, transzformátorok vasmagjának felét sima kék, szigetelő szalag fogja össze.
Azt már nem is említem, hogy a hangszórókból is állandó sistergést hallani, még mute mellett is, így kikötöttem a hangszórókat, és megy a line kimenetről erősítőre a hang, szerencsére ott nincs sistergés.
Szal a mai JVC már nem az a JVC, amire azt mondták, hogy ez igen, ez egy fasza Japán cucc!
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
hemaka
nagyúr
Soha nem volt JVC cuccom, de szerintem nem is lesz
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #3 üzenetére
az egyenlőre az azt jelenti, hogy nemsokára máshol sem lesz....
-
Pixelmaster
tag
nekünk van egy mennyi is... kb. 22 éves színes JVC TV-nk, az elsők között volt színes TV. a lényeg a lényeg, h mind a mai napig működik és semmi baja
azóta is szimpatikusak a JVC termékei-=The digital artist of the darkside=-
-
Angel1981
veterán
A mindenit!
Ezt akkor globálisan, az egész JVC-re is érteni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszatér a Pebble
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest