Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rottenbull
őstag
Amig egyetlen komponenst sem kotunk be, addig kivalo a haz, ezt reprezentaljak a kepek is.
Kepesek vagyunk mindent belehelyezni, es felfogatni, akar csavarokkal is.
A kepeken beszerelt konfignak ,max fel orat adnek terheles alatt, mielott felgyujtana a szobat. -
kikikirly
senior tag
Nem gamer ház.Inkább irodai ház,főnöknek,de akár sima beosztottaknak ,bár azok ilyen olcsóbb minimalista darabok szoktak lenni.Ezüst színben rendben van de a fekete már túl semmilyen,tényleg kéne rá valami csík vagy ilyesmi.Kábelek nincsenek dolgon én is csak mosolygok.Na jó jobban megnézve a szürke is rusnya.
-
Ez nagyon jól néz ki,remélem lesz nagyobb változata is,habár az árazása nem valami baráti.
-
wolfman
veterán
válasz
#32839680 #16 üzenetére
Az se kutya, de én arra lennék kíváncsi, hogy honnan szívja és hová fújja a levegőt. Mert ha bentről szívja és fújja befelé, akkor az úgy nem jó. Nagyon nem jó! Kifejezetten nagyon nem jó!
Egyébként tényleg jók a minimalista design-ok, de ez már túl "kevés". Valami kis díszcsík vagy valami ami megtöri a csendet, de nem.
-
SunMount3r
nagyúr
Rendszerint kattintok a házas hírekre (pedig ravaszul -vagy véletlenül- szinte sosincs kép mellettük
), de hosszú ideje talán ez az első ház (az alu színű) ami tetszetősnek is mondanék. Mondjuk szerintem befele is ráférne 2 8-as vagy 1 12-es venti legalább, de ugye az ilyen méretű házakba és főleg ezzel a belső design-al ez látom elég necces lenne. Az oldallapjára (az akril helyet), bőven mehetne egy 12-es "befúvó" (bár az ideális elől lenne)... (Srry, manapság nem vagyok valami nagy OC-s, meg modding guru, de azért vannak némi emlékeim a dolog kapcsán...)
Ez az 1db 3,5 és 4db 2,5-ös rekesz se stimmel nekem, elég életszerűtlenül hangzik. 2db 3,5 a minimum nálam. És akkor összegezve: amiért mégse tetszik az csak a "formfactor" korlátai miatt van: méret és belső design. De talán láttunk már a belsőre okosabb megoldásokat is ebben a méretben is...
Ha átgondolnák a kialakítást, simán jöhetne egy rendes mid Tower-ben a szürke verzió, mondjuk felezett áron
.
-
Lacok
őstag
A ház kifejezetten esztétikus viszont a belső tér kihasználása nem túl átgondolt mert a tápot a lehető legrosszabb helyre rakták
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Már annyira letisztult, hogy nem mond semmit
-
MK VII
veterán
Szép, letisztult.
Viszont nem lesz rossz helyen az a tápegység? Elszívja a procihűtő elől a friss levegőt? Vagy mi lesz a funkcionalitása? -
donmackó
addikt
Elég szerencsétlenül van az a táp elhelyezve. Ilyent sem láttam még.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
HAF 932
By.: Johnny
-
Ez egy szép ház, nagyon tetszik, de vannak kétségeim a hűthetőségével kapcsolatban.
-
LLKobe
veterán
Nekem nagyon bejön ez a full minimál stílus, formája is nagyon szép, de hol jut be friss levegő??
-
Ed3r_X_
nagyúr
Bírom az olyan képeket, mikor a VGA-ba semmilyen kábel nem megy, se a lapba, HDD-kbe. Ez sem lesz szerintem a szellőzés bajnoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest