Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
10 KEY Rollover (2.4GHz)
6 KEY Rollover (Bluetooth)
N KEY Rollover (USB)1000 HZ (2.4GHz, USB)
125 HZ (Bluetooth)[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
klopisemis
csendes tag
Hát, nem tudom... A világítást kár volt kihagyni szerintem... Eltekintve az RGB-s giccsparádétől, egy pirosan világító klavi a sötétben sem b@ssza a szemet. Én pl sokat dolgozom este, és a monitorfénynél ha nem világít a klavi, akkor villanyt kell kapcsolni ami nem ideális.
Az öröm érzése halványan megcsillanó aranyszem a bánat folyójának fenekén.
-
törölt tag
Miért tűnik ez valami Logi másolatnak?
-
kisfurko
senior tag
Nem lógnak ki a kapcsolók! Nincs RGB! PBT! El se hiszem...
-
Ixion77
addikt
válasz klopisemis #2 üzenetére
Hamar lemerítené az aksikat.
Én a csuklótámasz le nem választhatóságát nem tudom hová tenni.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Egon
nagyúr
Hát igen, így kellene kinéznie egy normális mecha billencsnek, nem a kiálló kapcsolós, ezeréves írógépekre emlékeztető dizájnt tolni.
Kellene kb. ennyiért, vezetékesben, világítósban, magyar kiosztással. Hja, és silent red kapcsolókkal..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
macilaci78
nagyúr
Én megvagyok a világítás nélkül, de a magyar kiosztás, kupakkészlet kell.
A csuklótámasz végülis elfér nálam, de valóban jobb lenne nélküle.Ixion77: legyen kapcsolható a világítás, vagy tehetnek bele még 4 db AA elemhez foglalatot páronként párhuzamosan kötve a kapacitás összeadódik.
Ma már teljesen megszokott dolog, hogy egy ledes zseblámpa is hamarabb merül teljes fényerőn, mint 10%-on. Ugyanígy megszokott, hogy a nagyobb akkus üzemidő nagyobb súlyt jelent, de egy asztalon az a plusz 4 db ceruzaakku nem sok vizet zavar.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Top cat
addikt
Jobboldalt, az adó alatt, az a kütyü mi? Billentyű leszedő?
-
törölt tag
válasz klopisemis #2 üzenetére
Világítással sokkal drágább lenne, kb. mint a Logitech G915, vagy Razer Blackwidow V3 Wireless.
-
nyunyu
félisten
Értelmes fajta kupakleszedő, kupak átlósan két sarka alá befűzve a fém szárakat, a kupak mind a négy oldalát tudod egyszerre húzni vele.
Azt a műanyag izét, amit ilyen néven szoktak osztogatni a cserélhető kapcsolós billzetekhez, azt jó messzire el kell hajítani, akkor legalább nem karcolja ripityára a kupakokat.
Kakaóbevonatós világítás kompatibilis ócó/magyar kupakok hatványozottan érzékenyek erre!Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Kiváncsi leszek, milyen gyorsan mattul/kopik le a fehér festék a kupakokról.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Wyll
őstag
Tök frankó, magyar kiosztással én is venném ha majd eljutok én is odáig.
Gondolom USB-vel használva azért nem kellenek akksik/elemek, ugye?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
nuke7
veterán
kár, hogy csak clicky vagy red van benne....
https://youtube.com/user/nuke7
-
HELLAFLUSH
őstag
mindenki sír ha van RGB..
legtöbb billentyűzetnél kikapcsolható a világítás problem solved. -
nyunyu
félisten
válasz HELLAFLUSH #16 üzenetére
Ja, csak azzal nem számolsz, hogy a világítós billzetek minősége általában meg sem közelíti a normálisabb billzetek kupakjait. (lézerrel kakaóbevonat levakarósaké egyenesen botrányos, lásd a magyar világítós billzeteket)
Valamint a világítós kupakon kicsi a kontraszt a kupak anyaga és a felirata között, így világítás nélkül nehezebben olvasható:(Csak hogy fair legyen az összehasonlítás, egy 30 éves drága billzetet egy mai drága világítóssal.
Inflációval korrigálva hasonló ár jönne ki a kettőre.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
wattafaka
senior tag
El sem hiszem, hogy le tudták hagyni az RGB-t.
#16 HELLAFLUSH
Nem az a baj, hanem hogy kikapcsolt állapotban is kifizettetik veled az árát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest