- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
El sem hiszem, hogy le tudták hagyni az RGB-t.
#16 HELLAFLUSH
Nem az a baj, hanem hogy kikapcsolt állapotban is kifizettetik veled az árát -
nyunyu
félisten
válasz
HELLAFLUSH #16 üzenetére
Ja, csak azzal nem számolsz, hogy a világítós billzetek minősége általában meg sem közelíti a normálisabb billzetek kupakjait. (lézerrel kakaóbevonat levakarósaké egyenesen botrányos, lásd a magyar világítós billzeteket)
Valamint a világítós kupakon kicsi a kontraszt a kupak anyaga és a felirata között, így világítás nélkül nehezebben olvasható:(Csak hogy fair legyen az összehasonlítás, egy 30 éves drága billzetet egy mai drága világítóssal.
Inflációval korrigálva hasonló ár jönne ki a kettőre.) -
HELLAFLUSH
őstag
mindenki sír ha van RGB..
legtöbb billentyűzetnél kikapcsolható a világításproblem solved.
-
nuke7
veterán
kár, hogy csak clicky vagy red van benne....
-
Wyll
őstag
Tök frankó, magyar kiosztással én is venném ha majd eljutok én is odáig.
Gondolom USB-vel használva azért nem kellenek akksik/elemek, ugye?
-
nyunyu
félisten
Kiváncsi leszek, milyen gyorsan mattul/kopik le a fehér festék a kupakokról.
-
nyunyu
félisten
Értelmes fajta kupakleszedő, kupak átlósan két sarka alá befűzve a fém szárakat, a kupak mind a négy oldalát tudod egyszerre húzni vele.
Azt a műanyag izét, amit ilyen néven szoktak osztogatni a cserélhető kapcsolós billzetekhez, azt jó messzire el kell hajítani, akkor legalább nem karcolja ripityára a kupakokat.
Kakaóbevonatós világítás kompatibilis ócó/magyar kupakok hatványozottan érzékenyek erre! -
törölt tag
válasz
klopisemis #2 üzenetére
Világítással sokkal drágább lenne, kb. mint a Logitech G915, vagy Razer Blackwidow V3 Wireless.
-
Top cat
addikt
Jobboldalt, az adó alatt, az a kütyü mi? Billentyű leszedő?
-
macilaci78
nagyúr
Én megvagyok a világítás nélkül, de a magyar kiosztás, kupakkészlet kell.
A csuklótámasz végülis elfér nálam, de valóban jobb lenne nélküle.Ixion77: legyen kapcsolható a világítás, vagy tehetnek bele még 4 db AA elemhez foglalatot páronként párhuzamosan kötve a kapacitás összeadódik.
Ma már teljesen megszokott dolog, hogy egy ledes zseblámpa is hamarabb merül teljes fényerőn, mint 10%-on. Ugyanígy megszokott, hogy a nagyobb akkus üzemidő nagyobb súlyt jelent, de egy asztalon az a plusz 4 db ceruzaakku nem sok vizet zavar. -
Egon
nagyúr
Hát igen, így kellene kinéznie egy normális mecha billencsnek, nem a kiálló kapcsolós, ezeréves írógépekre emlékeztető dizájnt tolni.
Kellene kb. ennyiért, vezetékesben, világítósban, magyar kiosztással. Hja, és silent red kapcsolókkal... -
Ixion77
addikt
válasz
klopisemis #2 üzenetére
Hamar lemerítené az aksikat.
Én a csuklótámasz le nem választhatóságát nem tudom hová tenni.
-
kisfurko
senior tag
Nem lógnak ki a kapcsolók! Nincs RGB! PBT! El se hiszem...
-
törölt tag
Miért tűnik ez valami Logi másolatnak?
-
klopisemis
csendes tag
Hát, nem tudom... A világítást kár volt kihagyni szerintem... Eltekintve az RGB-s giccsparádétől, egy pirosan világító klavi a sötétben sem b@ssza a szemet. Én pl sokat dolgozom este, és a monitorfénynél ha nem világít a klavi, akkor villanyt kell kapcsolni ami nem ideális.
-
plömplöm
őstag
10 KEY Rollover (2.4GHz)
6 KEY Rollover (Bluetooth)
N KEY Rollover (USB)1000 HZ (2.4GHz, USB)
125 HZ (Bluetooth)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 2,4 GHz-en, Bluetoothon, illetve kábelen keresztül is használható periféria Cherry MX kapcsolókat és csuklótámaszt is kapott.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest