Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz keIdor #92 üzenetére

Én úgy vagyok vele, hogy ami jól működik, azt nem kell megjavítani.... Mindig csak olyan patch-et rakok fel, amire szükségem van, vagy amit tényleg fontosnak látok. :K Eddig bevált... Sokkal több problémát hallok azoktól, akik használják a frissítést, mint amivel én találkozom otthon, persze ez nem jelent semmit, de pl. remkül elketyeg az XP-m is SP2-vel, és nem egy ismerősömnél szállt el, mikor SP3-at próbáltak frissíteni, de az SP2-vel is ugyanez volt anno... Vagy szűz rendszerre ment fel, vagy minden baja lett.... (Nem sokszor persze, de épp elégszer, hogy 2X is meggondoljam a dolgot éles rendszeren....)

Köszi srácok a visszajelzést, este megnézem pontosan. :K :R

(#95) Gabás: Most már értem, mire gondoltál....Nem is az aero kapcsolta, hanem mikor scrolloztam a böngészőben...

(#100) gyiku:
    Ööööö.... Semmit... :DDD De hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne ez váltogatás, mert akkor nekem se kéne hülye progikkal vacakolnom, hanem BIOS-ba beírnám, azt csoki.... :U És nálam -35W az üres fogyi így a 4890-el (épp tegnap este mértem meg, konnektoros fogyimérővel), nem 10-25W, mint amit gyanítok a 4770-nél... :U

Új hozzászólás Aktív témák