Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz ribizly #24 üzenetére

Béta után én is szkeptikus voltam, Sinai Desert továbbra sem lesz a kedvenc pályám, de annak is megleltem a szépségeit (a nagy távok tökéletesek egy kis sniper harrassmentre, balgák nem számítanak arra, hogy ellenséges armored train mellett én a sínek között fekszem :D). Bétában elite classok talán nem is voltak, nem rémlenek.

Szkeptikus voltam vagy sem, az új gépcsomagom mellé járt a BF1, nem bírtam nem kipróbálni, moet már várom 21-ét :C

Ami nagyon tetszik, hogy míg BF3-4 alatt "hamar eldőlt" egy menet, addig itt a vesztésre álló (ha jól látom, 150-200 pont hátrány) csapat kapja meg az adott pálya "extráját". Hoztunk már vissza úgy menetet, hogy a St. Quentin Scaron a Behemoth-ban (zeppelin) ülő squad (!) teljes légi fölényt értek el és okosan bombázták a terepet és buktunk már el azért, mert Suezen nem tudtunk mit kezdeni az Armored War Trainnel. A Dreadnought titkára egyelőre nem jöttem rá, Fao Fortressen gyakorlatilag az összes field gun tudja lőni, de baromi hangulatos, amikor a part menti pontokat kell úgy elfoglalni, hogy melletted egy böszme hadihajó, ami folyamatosan tűz alatt tartja a partot. Amiens és Sinai Desert esetén nem annyira meggyőző a war train, előbbi városi pálya és "árokban" van a sínpár, utóbbi pedig túl nagy és ki van téve bombázóknak is (Suezen nincsenek repülők). De vezetni is élvezet ezeket a vadállatokat ám! (Dreadnoughtot még nem sikerült).

Új hozzászólás Aktív témák