Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Dilikutya #37 üzenetére
2007-ben a Crysis kegyetlen grafikát mutatott, nem sok játéknak volt olyan szintje látványban (most hirtelen egy sem jut eszembe). Viszont a retro grafikához nem is kellett akkora erőmű. Tucatsz@r játékai voltak a CI játékoknak, de amióta már kiadó és nem fejlesztő, van pár jó cím, ami megjelent a logojukkal. Hozzáteszem, hogy a háborús játékaik megpróbálták lefedni azokat a korokat, amit a többi AAA cím is.
-
negyedes
addikt
a keprol csak nekem jutott eszembe a full metal jacket? [link]
-
Dilikutya
félisten
I. világháború nagyon ritka játékban. Pár éve volt egy horror FPS, a Necrovision, de abban csak a környezetet adta a háború. RTS-ből egy rémlik, az sem túl minőségi, körökre osztott stratégiákat nem tudom, nem érdekelnek, de abból mintha nagyobb számban lenne. 1999-ben amúgy a DiCE már csinált egyet, akkor még más néven, ez volt a Codename: Eagle, jó rég volt már.
A történelmi hűség majd a single részben jön ki, a multiplayer nehezen lehet korhű ezzel az agyatlan lövöldözős játékmenettel, a béta alapján nem is lett az. Ráadásul mindenkinél automata fegyver volt, ami viszont még a II. világháborúban sem volt teljes körben elterjedt a gyalogságnál, a nagy háború idején meg épp csak használható lett a gyalogság körében is, és nem kerekeken kellett tolni már a kiskaliberűeket. Szóval amíg csak Ferenc Ferdinándra és lövészárkokra emlékszik valaki, addig nem lesz problémája a korhűséggel. Látványra egyébként jó, a technika adva van a gáztámadás érzékeltetéséhez is, van sár, mocsok, hátha jó lesz. -
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #36 üzenetére
Nem feltétlen AAA, a Men of Valor is kb. CI kaliberű csapattól jött. Mondjuk annak csak a demójával játszottam, a téma miatt emlékszem rá, meg akkor nem tűnt rossznak.
Egy CI vietnámiba előbb belenéztem, a The Hell in Vietnam aranyos, 2007-ben is nagyon retro látványnak számított, nehéz elhinni, hogy egyidős a Crysis első részével.
Rising Storm 2 Vietnam jól néz ki, de csak multis. -
szupermacs
veterán
válasz
Dilikutya #35 üzenetére
Pedig CI is csinált párat, mert nem volt megkötés, hogy csak AAA legyen!
Nekem BC2V jobban bejött, mint az alap. Többet nyomom a Viet pályákon, mint az alapokon. Egyébként sosem voltam nagy VH fan, inkább a modern lövöldék jönnek be. De ez alól tényleg kivétel az előbb említett. Pedig nem szoktam már FPS játékokkal játszani.
Sajnálom, hogy FC Blood Dragon nem kapott multit.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #31 üzenetére
City Interactive? Na neeee!
Battlefield-del az a baj, hogy csak multisak voltak. A BF Vietnam-ra nem is emlékeztem, jó régi már, a Bad Company 2-nek is csak multis volt a kiegészítője. Egyszer majdnem megvettem az alapjátékhoz, szerencsére időben megnéztem, hogy csak multi. Single FPS a Vietcong 1-2 volt, meg a Men of Valor, elég régiek már.
-
Dilikutya
félisten
válasz
sz.atesz89 #23 üzenetére
Az I. világháborúban nem volt Leningrád, Sztálingrád.
Amúgy német szemszögből legfeljebb RTS-t fogsz látni, a német oldal szinte mindegyikben választható nem csak multiplayer-ben, de skirmish-ben is, és kampány is van. De ezek II. világháborúsak, az elsőből csak hulladék RTS-ek vannak, meg egy jónak tűnő Company of Heroes mod, ezt majd kipróbálom, csak emiatt vettem meg az alapjátékot kicsi pénzért.
Az FPS-ekben volt angol és szovjet katona is. Hős németet nem fogsz látni. Ha nem lettek volna koncentrációs táborok, népirtás, a katonák kegyetlenkedései a fegyverrel megszállt területeken, akkor az első világháborúhoz hasonlóan közönséges agresszorok lettek volna, és máshogy ítélik meg őket. De még akkor sem hiszem, hogy hősként szerepelhetne német katona. Hogy? A háborút megszállóként kezdték, és ennek a következménye volt, hogy a saját hazájukat is védeni kellett.
Nem utolsó sorban sok játék vagy amerikai fejlesztés, vagy jó eséllyel egykori Németországgal hadban álló országé, nem túl sanszos, hogy hős német katonákat tesznek a játékaikba. Német cég meg nem fog ilyet készíteni, még a Wolfensteinből is kicenzúrázzák a horogkeresztet.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs #31 üzenetére
+ jon a Rising Storm Vietnam, de az CoDosoknak nem ajanlott
-
Snooker
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
Béta után én is szkeptikus voltam, Sinai Desert továbbra sem lesz a kedvenc pályám, de annak is megleltem a szépségeit (a nagy távok tökéletesek egy kis sniper harrassmentre, balgák nem számítanak arra, hogy ellenséges armored train mellett én a sínek között fekszem
). Bétában elite classok talán nem is voltak, nem rémlenek.
Szkeptikus voltam vagy sem, az új gépcsomagom mellé járt a BF1, nem bírtam nem kipróbálni, moet már várom 21-ét
Ami nagyon tetszik, hogy míg BF3-4 alatt "hamar eldőlt" egy menet, addig itt a vesztésre álló (ha jól látom, 150-200 pont hátrány) csapat kapja meg az adott pálya "extráját". Hoztunk már vissza úgy menetet, hogy a St. Quentin Scaron a Behemoth-ban (zeppelin) ülő squad (!) teljes légi fölényt értek el és okosan bombázták a terepet és buktunk már el azért, mert Suezen nem tudtunk mit kezdeni az Armored War Trainnel. A Dreadnought titkára egyelőre nem jöttem rá, Fao Fortressen gyakorlatilag az összes field gun tudja lőni, de baromi hangulatos, amikor a part menti pontokat kell úgy elfoglalni, hogy melletted egy böszme hadihajó, ami folyamatosan tűz alatt tartja a partot. Amiens és Sinai Desert esetén nem annyira meggyőző a war train, előbbi városi pálya és "árokban" van a sínpár, utóbbi pedig túl nagy és ki van téve bombázóknak is (Suezen nincsenek repülők). De vezetni is élvezet ezeket a vadállatokat ám! (Dreadnoughtot még nem sikerült).
-
HaZsolt
őstag
válasz
CriticalHit #25 üzenetére
Valamit nagyon félre értettél, senki nem kényszerít, nem játszok vele.
-
ribizly
veterán
válasz
CriticalHit #25 üzenetére
+1
-
ribizly
veterán
Köszi ezt a kommentet, de tényleg!
Pont az ilyeneket vártam, mert én nem játszottam a bétával annyit, hogy objektíven meg tudjam ítélni mennyire jó ez a rész, vagy mitől lesz jobb, mint az eddigiek.
Még várok a vásárlással, mert amennyibe most kerül az számomra elfogadhatatlan, de így lehet nem fogok annyit gondolkodni rajta, ha értelmes áron (10K alatt) lehet majd hozzájutni. -
sz.atesz89
tag
Orosz frontról is lehetne játékot csinálni, Leningrád , Sztálingrád. Vagy esetleg német szemszögéből a háborút, mert mindig csak a hős amerika csapat volt játékokban.
Holott a katona mindig parancsot követett és saját hazájáért harcolt.
-
Mister_X
nagyúr
Hatalmas hangulata van a BF1-nek. Szerettem én a 3-at és 4-et is, de ekkora feeling nem jött át belőlük, miszerint itt háború dúl. Visszagondolva sterilek is voltak, legalábbis a 4, a 3 esetén még megvolt a hűha feeling és talán a BF4-ben is az első pár gátszakadásig meg felhőkarcoló leomlásáig.
De BF1 esetén végre éreztem, hogy arra a röpke 10 órára is le tudott szögezni. Nagyon sokat dob a játék változatosságán, hogy relatív változatos az időjárás (rendszert még nem láttam a köd/eső/vihar mögött, emiatt jók) és jobban skillnek vannak kitéve a játékosok. Netkód se művelt eddig olyan anomáliákat, mint a 4 esetén.
A WWI körítés pedig tényleg hab a tortán: ilyet még nem / részben láthattunk, egyesek szerint korhűtlen, de ők meg csak annyit jegyeztek meg a töriórákról, hogy Ferenc Ferdinánd meg lövészárok.
-
voodoo98
addikt
Ad1: nem biztos, hogy nem hozza a számokat, bár remélem, hogy nem.
Ad2: nem arról volt szó, hogy 3 évente csinál 1 csapat 1 részt, tehát 3 évvel korábban eldöntik, hogy mi legyen.
Azaz, 2014-ben már elkezdték csinálni ezt a részt, hogy jövőre kiadhassák. Szerintem nem sok köze van a BF1-nek ehhez a döntésnek.(#1) Dave567
Dettó. Ghosts-ot vettem meg utoljára, azt is 1 évvel a release után. De a Ghosts-ig az összes meg van PC-n. Még a COD3-is XBOX-on!Sose volt konzolom!
-
Dave567
addikt
válasz
mentoloshypo #18 üzenetére
Oké vedd meg a Bugfildet, de szerintem ez rohadtul nem tartozik ide.
Elvileg 2017-es játékról beszélünk, és nem az idei IW-ről.
-
mentoloshypo
senior tag
Nem ez az első alkalom, hogy elhintik ezt a Vietnámos pletykát.
De az sem kizárt, hogy szándékos szivárogtatásról van szó az Activision részéről hiszen közel sem olyan az új futurisztikus lövöldéjüknek a fogadtatása mint várták, láthatóan már a tizenéves korosztály is kezd beleunni ebbe a marhaságba, szóval próbálják menteni amit lehet a jövővel kapcsolatban.PS4-en ma próbáltam ki az Infinite Warfare bétáját, szerintem felér egy vonatszerencsétlenséggel. Dettó olyan mint a Black Ops 3, arra nem vették a fáradságot, hogy egy kicsit feldobják a játékmenetet valami igazán újjal, az új környezet mellett csak a kötelező HUD/skin/perkek/fegyverek változtatásokat tették bele. 2 meccs után töröltem is, köszöntem szépen a lehetőséget! A DICE-nak meg rendkívül hálás vagyok a BF1-ért, ezerszer inkább azt veszem meg pedig a régi jó Battlefieldekhez (BC2, BF3) képest az sem valami nagy eresztés.
-
laceszgamer
addikt
Erre az oldalra gy hét múlva lesz érdemes újra visszalesni.
Az előrendelésről én is letettem, mert maga a hangulat tetszik, a béta alapján a jatekmeneten viszont van mit csiszolni, főleg balance tekintetében.
Ha viszont első par hetben jókat mondanak róla, szerintem siman keresek valahol j áron egy példányt. -
Xaels
félisten
Ez nagy kapufa... Először is csak Trial van EA Access(XO) és Origin Access(PC) előfizetőknek. PS4-re nincs, az a pár játékos biztos csak benfentes aki a staton látszik. A Trial is csak 10óra amit van aki már 2nap alatt le is tudott és már nem tud játszani. Rendes képet majd csak 21.-e után lehet kapni amikor már mindenki elérheti a játékot nem csak a Trialosok meg az ilyen olyan verziós 3napos korai hozzáférésesek.
A hírhez meg annyit, hogy legyen úgy, de akkor maxolják ki a kort amennyire lehet. Ne csak dzsungelharc legyen.
-
Snooker
senior tag
Csinálhatnának egy Koreai háborúsat is.
#12, szerintem baromi jó hangulata van a játéknak, főleg az új játékmódnak, az operations-nak. Megvan a BF4 is, de nekem az annyira nem jön be, a BF1 sokkal jobban tetszik. A multiplayerről beszélek.
-
ribizly
veterán
Azért ez nem feltétlenül van így.
Most csak azok játszhatnak akiknek van Origin Access-e. Amire azért nem feltétlenül mindenki ad ki $, főleg, ha már megvette/megrendelte neadja ég dobozosan esetleg.
Így ez még nem elég reprezentatív egy negatív kritikához, sőt!Ez számomra pont azt jelenti, hogy már nagyon sokan hajlandóak voltam pénzt kiadni, hogy a béta után újra belekóstolhassanak. Ez drasztikusan meg fog ugrani a megjelenés után, a kérdés csak az, hogy meddig tart ki a lelkesedés.
-
ribizly
veterán
Nincs nagyon más választásuk.
A Battlefield 1 túlságosan nagy elismerésnek örvend és ez nem annak tudható be, hogy ez egy Battlefield játék, mert aki végignyomta a BF BC2, BF3, BF4, BFH sort az látja, hogy túl sok újdonságot nem hozott ez sem. Ami ebben most sokakat bevonz az a kor, amiben játszódik.
Erre pedig lépni kell, mert nem hiszek a BF1 hosszútávú sikerében, de a CoD-nak hoznia kell majd a számokat, ha már idén nem fogja... -
Robert07
aktív tag
Jo lenne, ha tenyleg igaz lenne, es kapnank vegre egy CoD-ot ami nem a jovoben jatszodik.
Legalabbis en orulnek neki. -
kengyel
nagyúr
Na ez nagyon jó ötlet lenne, remélem megvalósul.
-
wjbhbdux
veterán
Szerintem ez kamu lesz, marcius-aprilis kornyeken szoktak csak megbizhato infok szivarogni a CoDokrol par honappal a bejelentes elott.
-
HaZsolt
őstag
Annyira jó lenne, ha végre nem a jövőbeli fiktív harcmezőn kellene játszani. Már unom, hányingert kapok tőle.
-
ribizly
veterán
Jöhet!
-
Dilikutya
félisten
Úgy legyen! A vietnámi háború ritkán érintett téma, ráadásul igen régi az utolsó játék is.
-
Dave567
addikt
Na erre kíváncsi leszek!!!
Mondjuk a Sledgehammertöl nem várok sokat, mert az IW tudott játékot csinálni, nem pedig ők, csak sajnos szét ment a csapat.
Rég nem vettem CODOT, nagyon jónak kell legyen, hogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Még meg sem jelent az idei rész, de már a következő epizódról szólnak a pletykák.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest