Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Mister_X #22 üzenetére

I. világháború nagyon ritka játékban. Pár éve volt egy horror FPS, a Necrovision, de abban csak a környezetet adta a háború. RTS-ből egy rémlik, az sem túl minőségi, körökre osztott stratégiákat nem tudom, nem érdekelnek, de abból mintha nagyobb számban lenne. 1999-ben amúgy a DiCE már csinált egyet, akkor még más néven, ez volt a Codename: Eagle, jó rég volt már.
    A történelmi hűség majd a single részben jön ki, a multiplayer nehezen lehet korhű ezzel az agyatlan lövöldözős játékmenettel, a béta alapján nem is lett az. Ráadásul mindenkinél automata fegyver volt, ami viszont még a II. világháborúban sem volt teljes körben elterjedt a gyalogságnál, a nagy háború idején meg épp csak használható lett a gyalogság körében is, és nem kerekeken kellett tolni már a kiskaliberűeket. Szóval amíg csak Ferenc Ferdinándra és lövészárkokra emlékszik valaki, addig nem lesz problémája a korhűséggel. Látványra egyébként jó, a technika adva van a gáztámadás érzékeltetéséhez is, van sár, mocsok, hátha jó lesz.

• ribizly

veterán

válasz Mister_X #22 üzenetére

Köszi ezt a kommentet, de tényleg! :R
    Pont az ilyeneket vártam, mert én nem játszottam a bétával annyit, hogy objektíven meg tudjam ítélni mennyire jó ez a rész, vagy mitől lesz jobb, mint az eddigiek.
    Még várok a vásárlással, mert amennyibe most kerül az számomra elfogadhatatlan, de így lehet nem fogok annyit gondolkodni rajta, ha értelmes áron (10K alatt) lehet majd hozzájutni. :))

Új hozzászólás Aktív témák