- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
I. világháború nagyon ritka játékban. Pár éve volt egy horror FPS, a Necrovision, de abban csak a környezetet adta a háború. RTS-ből egy rémlik, az sem túl minőségi, körökre osztott stratégiákat nem tudom, nem érdekelnek, de abból mintha nagyobb számban lenne. 1999-ben amúgy a DiCE már csinált egyet, akkor még más néven, ez volt a Codename: Eagle, jó rég volt már.
A történelmi hűség majd a single részben jön ki, a multiplayer nehezen lehet korhű ezzel az agyatlan lövöldözős játékmenettel, a béta alapján nem is lett az. Ráadásul mindenkinél automata fegyver volt, ami viszont még a II. világháborúban sem volt teljes körben elterjedt a gyalogságnál, a nagy háború idején meg épp csak használható lett a gyalogság körében is, és nem kerekeken kellett tolni már a kiskaliberűeket. Szóval amíg csak Ferenc Ferdinándra és lövészárkokra emlékszik valaki, addig nem lesz problémája a korhűséggel. Látványra egyébként jó, a technika adva van a gáztámadás érzékeltetéséhez is, van sár, mocsok, hátha jó lesz. -
ribizly
veterán
Köszi ezt a kommentet, de tényleg!
Pont az ilyeneket vártam, mert én nem játszottam a bétával annyit, hogy objektíven meg tudjam ítélni mennyire jó ez a rész, vagy mitől lesz jobb, mint az eddigiek.
Még várok a vásárlással, mert amennyibe most kerül az számomra elfogadhatatlan, de így lehet nem fogok annyit gondolkodni rajta, ha értelmes áron (10K alatt) lehet majd hozzájutni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Még meg sem jelent az idei rész, de már a következő epizódról szólnak a pletykák.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest