- Videószerkesztés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
ezt konkrétan a vállalat itteni rendezvényén mondták, amikor még csak megemlítették, hogy lesz majd egy ilyen eszköz. ugyanezeket kérdeztük/tem (hitetlenkedve igen), és ezt válaszolták rá, azért írtam bele a hírbe.
ezek az infók azért szerepelnek benne, mert ezt kommunikálja a cég. ne haragudj, de szerintem te se arra lennél kíváncsi, hogy én mit gondolok ezekről az eszközökről vagy a marketing szövegről. azért van a fórum, hogy ki lehessen ezeket vesézni, ha érdekel valakit.
béke.
-
Antibazsi
aktív tag
A kameránál nincs luk főleg ha egy káva nélküli tv-ről beszélünk (akkor még akár láthatatlan is lehetne), a mikrofon lyukakat meg millió helyen el lehet rejteni, hogy ne lásd.
Na mindegy én meg nem szeretnék ilyen otromba szart látni a fél millás TV-men pláne nem azzal foglalkozni,hogy le-fel szerelgessem, usb kábelt igazgassam. Ha már benne van a skype legyen benne a kamera is ne kelljen még azzal is külön foglalkozni. -
-
törölt tag
Kérdés:sima webkamerát is felismerne a tévé?
-
SkodaDuda
tag
Zseniális.....
Annak is csak gratulálni tudok, aki ezt megveszi 190Dodóért (vagy majd itthon 40-50.000ért)
Hihetetlen.....
-
D.Orion
veterán
1: Miért ilyen batár nagy ez az eszköz?
2. "és ellátták négy mikrofonnal is, aminek köszönhetően az egész család részt vehet a beszélgetésben." Mivan?
Kétlem, hogy a mikrofonokat be lehetne úgy állítani, hogy csak egy-egy családtag hangjára kapcsoljon be a kiválasztott miki(dedikálni egy személyhez egy mikit). Tehát ez a cikkbéli mondat hülyeség(marketing bullshit).
-
LackoMester
addikt
Pihaa, én meg a webkamera, kb.15 éve van Pc-m, de webkam., az nincs. Nem is lesz, minek.
-
20 éve még mennyire sci-fi volt a videótelefonálás...
-
törölt tag
Azért kellene hozzá billentyűzet is képek betöltésére pendrive-ról,vagy hivatkozások beszúrására... adddig inkább marad a gép.
-
kokyt
senior tag
Ha már úgy is skype képes a tv, akkor már nem lett volna egyszerűbb a kávába integrálni? Igaz, akkor nem lehetne érte akkora felárat kérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tévén történő Skype-oláshoz optimalizált webkamerával jelentkezett a Panasonic.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Videószerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Honor Magic V2 - origami
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest