Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Nem talaltam jobb topicot hatha van itt valaki aki tud segiteni. Van kb 1500 videóm beolvasva MiniDV kazettarol amiből meg van a video keszites datuma a Date modified mezobe. Ezeket probalom tomoriteni es MP4 re konvertalni mert csak ugy van ertelme feltolteni google photosba. De amit eddig probaltam mind atirja a datumokat az aktualisra. Ismertek olyan konvertert ami nem valtoztatja meg?
-
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
johnywalker
üzenetére
és ebben mi a hiba?
-
johnywalker
őstag
Azért az egy pici hiba a cikkben: "Egyelőre a H.264 ás HEVC kodekek kezelése biztosított"
AVC = h.264
Hevc = h.265 -
Televan74
nagyúr
Érdekes hogy az Nvidia már a 2021.7.19. -én megjelent meghajtóba bele rakta. Az AMD csak jövő tavaszra ígéri. És a GTX 10x0 kártyáktól van támogatás vs RX5000 -től.
-
Tehát akkor ez lesz a Vulkan hasonló API-jára a válasz. Habár ez még kicsit kevés lesz, a Vulkan Video ennél több dolgot foglal magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Egér probléma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest