Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ha a beszélgetés során kaptam egy képet, amit utólag a küldő törölt, azt vissza lehet valahogy hozni?
-
dethroner
veterán
Hello!
Faterom csak asztali gépen használj a vibert és ezért időnként nem lehet hívni, írni neki. Kéri a telefonos azonosítást. De nincs okostelója. Lenne valami olyan megoldás, hogy ne legyen újra és újra ez a mizéria? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van arra ötletetek hogy a viber asztali verziója miért csak a mikrofont látja és használja a webkamerámból? A skype mindkettőt felismeri, de a viber azt írja hogy videóhardver nem található. Vajon miért? -
dethroner
veterán
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy viber hívás közben 120. másodpercnél küld egy értesítést a viber, miszerint hívás közben vagyok és hogy a hangerőgombokkal beállíthatom a kívánt szintet? Sehol, semmiféle beállításban nem találok rá megoldást hogy ezt kikapcsoljam és más készülékben sem tapasztaltam sose.
De most jobban megnézve és oldalra elhúzva az üzenetet, ott egy fogaskerék, amire ha rányomok, azt mutatja hogy az android rendszer küldi ezt az üzenetet. Szóval ezt ki lehet valahogy szedni ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest