Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manéni
csendes tag
Szia, most ott tartok, hogy átcuccoltam tegnap a nagy PC-hez, azon van a kék jack hang bemenet, érzékeli is.
A honestech nem működik a W10-el. a telepítő CD-jén nincs is olyan fájl, csak xp ás w7, így nem jön elő az OEM.
Az OBS-t próbáltam, az alapján, ami a yutubos videón megy, az sem látja az OEM-et, tegnap a laptopról tudtam hang nélkül.
Még itt a PC-nél van megpróbálom az AMCAP-ot, amiről szintén ment a kép, de akkor nem volt még az átalakító kábel.
Ha nem megy itt sem, akkor még ezt a lehetőséget megpróbálom a laptopról, mert van a TV-n az IN (a kamerák letöltésére),akkor az easycapra hogy dugjam, csak a sárgát? Eddig a lejátszó kék scartjából vittem scart IN-el a TV-be, hogy legyen kép, lássam, hol tartok, a lejátszó RCA-jait meg az esycap szineivel.
Ebben a variációban, amit írtál, mi legyen a kör?
Aztán az a gyanúm, hogy gikszer van a kütyüvel és jó messzire elhajítom.Köszönöm, hogy ennyire megpróbálsz mindent és a türelmedet. Várom még ezt a kört.
Üdv:
Mnéni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával