- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Oliverda #572 üzenetére
Nah, akkor lesz noti GPU teszt is? Lehetőleg még idén...
Komolyan: aki IGP-n játszik az többnyire kényszerből teszi, és/vagy olyan játékokkal, amiknek az elég. Laptopok nagy része a szánalmas kis felbontással, gyenge HW-vel pont nem játékra való. Aki meg játékra vesz, az szvsz utánanéz, h mit vesz. Azok szintén eléggé réteg dolgok, míg ez a teszt a PC-s játékos tábor jó részét lefedi. Szerintem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Sondi1986
addikt
válasz Oliverda #551 üzenetére
Ja akkor ezek szerint nem itt láttam. A másik konkurens magyar oldalon láttam.
De azért durva hogy ilyen minimális órajel emelés hatására ennyivel gyorsabb.
Nem csoda hogy 1152 magal jött ki ez a kártya, mert így hamar befogta volna a 770-est amit szerintem az nv szeretett volna elkerülni.[ Szerkesztve ]
-
-
tamikomac
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Megoldható lenne egy következő alkalommal (függetlenül attól, hogy akkor már több mint egy hét lenne a tesztidőszak ), hogy egy "valósabb" CPU-val (is) teszteljetek vagy az i7-3770K-ból "csináltok" i5 és (vagy) i3-mat? Így jobban kiderülne, hogy akinek Phenom II X4-X6, Athlon X4, APU, i3 van a gépben, nekik hogyan alakulna az fps.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest