- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Amúgy érdekes, hogy a lassan 4. éve felé közeledő GTX 580-am még mindig megállja a helyét. Lehet a fogyasztása nem a legjobb, de még nem nagyon találkoztam olyan játékkal ahol beesett volna 40 alá a minimum FPS és a minőségből sem kellett eddig visszavenni fHD-ben. Esetleg 1-1 parasztvakító erőforrászabáló hülyeséget kikapcsoltam de mást nem nagyon.
Amúgy ezután a 4-5-10 gb VRAM kell dolog után mindig vakarom a fejem, mert pl nekem a Shadow of Mordor is elment 1,5 GB-on mindent maxra húzva a 4k textúrák nélkül 45-ös min FPS-el (58-as átlag). Az Unityhez nem volt "szerencsém" de másnál játékoknál is kb ez a helyzet. 60 Hz monitor mellé nekem meg nem is kell 200 meg még több FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Béta iOS-t használók topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged