- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Nekem nagyon tetszik. Heti 2x takeszkodik Izaura, a robotporszívó. Ahova nem fér be vagy lépcsőre nem jut el, oda kerestünk alternatívát, illetve a szőnyegekre (parketta van egyébként). Volt akkus (max 8-10 percet bírt) és vezetékes dyson (bitang erős, de hurcibálni már macera volt). Ez T30-as teljesen jó! Könnyű, van hozzá 5-6 fej, egész sokat lehet vele porszívózni (auto módban vegyes felületen használva 30-40 perc), szívóereje szőnyegen a motoros fejjel szerintem teljesen rendben van. Ajánlani tudom. Anyukámnak T20-ast vettünk (szintén robot mellé) 4 macska szőrözi össze a szőnyegeket, ő is meg van elégedve vele. Lehet, hogy a csúcs dyson még erősebb, de az sokkal drágább, pedig ezek se olcsók (persze minden relatív).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kényelem, egyszerűség, hatékonyság. Egy jól megválasztott vezeték nélküli porszívó hasznos társ a mindennapok során.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest