Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Stauffenberg #11 üzenetére
Én meg ezt a női egyenlőség erőltetését nem értem. Nem! Egy nő nem egyenlő egy férfival, és egy férfi sem egyenlő egy nővel! Soha, semmilyen körülmények között. Más fizikum, más gondolkodásmód, más viselkedés.
Nyilván, azonos munkáért járjon egyenlő honoráció. A nők ebben jobbak, a férfiak abban. Így van ez a munkában és a társadalom minden más területén is. Nyilván lehet átfedés, átjárás adott esetben, de a nagy többség a nemének megfelelő területeken érzi jól magát. És nem azért mert így szocializálódtunk (de az sem véletlen, hogy így alakult), hanem mert ez biológiailag kódolt. Van amire egy nő alkalmasabb, van amire egy férfi, van ahol mindegy. De csak azért mert fúúú, "női egyenlőséget!", még nem kellene szétverni minden nemiséget. Az nem feltétlenül negatív. Aztán csodálkoznak a nők, hogyha férfiként viselkednek, akkor férfiként is bánnak velük, aztán van a csodálkozás, hogy dehát ez nem is olyan jó. "Ja kérem, aki qrvának megy, ne csodálkozzon, ha néha megbaxxák".Ja és nem! A szülés utáni időszakban sem válthatja ki a férfi az anyát! Baromság! Ez maximum szükségmegoldás. Bizonyított tény, hogy a csecsemőnek mindennél jobban szüksége van az anyjára. Elengedhetetlen az egészséges szellemi fejlődés és szocializálódás tekintetében. Ezer meg ezer ilyen irányú kutatás van. Az apának is megvan a saját nagyon komoly szerepe egy gyerek életében, meg az anyának is. Ezt keverni megint csak fölösleges és káros.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest