- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
max. pár kg +/- ilyen jelentősége van tényleg?
Igen. Ez olyan, mint mikor viszik a 3 kilós 17"-os notit előadásra, plusz kaja és pia, grátiszban bunkó 130-as töltő, meg a füzet meg egy egér. Ja meg ugye kell akkor egy nagyobb táska mert nagy a géped is. És akkor lett 4 kiló plusszod és nem férsz el vele sehol. Akkor leül a sügér, és nem fér el a padban, mert túl nagy az egér csak a palmresten jó, szátkaristolja stb stb. Aztán bármikor bevallja, hogy figyu, igen, ez így rossz? Tudok 2 ilyet, aki utána vett egy rendes subnotit. Na ők utána boldogok voltak. A többiek meg hát elmondhatják, hogy igen, ők macsók. Szerintem meg buták, de ez ilyen, az önigazolás mocskos dolog, bevallani, hogy elkúrtam...na az nem. Én felvállalom, hogy bedőltem a sok Nikon/Canon csordásnak, csak vagyok annyira kritikus, hogy cseréltem időben.
-
-
jmakk
őstag
Gyerekből elég nehéz kisebbet vinni, pláne úgy, hogy közben egyre csak gyarapodik.
De azért az ötdémárkettőpluszmarkolatpluszhetvenkéccézefkettőnyócellkettő röpke 2,7kg-ja helyett inkább terhelem a nyakam az MFT-s 700g-s feleszereléssel, ami az én amatőr szempontomból ráadásul ugyanazt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Időnként kérdezik, hogy miért pont m4/3 gépeket és objektíveket használok? Íme a magyarázat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest