- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Egyszerűen azt jelenti, hogy valami miatt nem üti meg az elvárt szintet. De mivel egy ez egy HD 8970M, ami pedig egy mobilosított Pictrain, vagyis konkrétan majdnem egy 7870. Ami Tier 3, szóval vagy a forrás ír baromságot (belinkeled honnan van az infó az m290-ről?), vagy mi nem tudunk valamit.
-
bunfi
őstag
Pontosan, azt a pluszt nem kaptam meg. A fogyasztásra meg teljesen felesleges apellálni (éves szinten nem tétel a jelenlegi energiaárakkal), maximum a hőtermelésre, de tekintve, hogy az AMD soha nem tiltotta a saját tervezésű hűtők használatát (ellenben a Titannal), ez nem olyan marginális probléma.
#32 nekem sem ez az első (2900XT, 5770, 5850 és most a 290), de az nVidia driveres és Meant to be played kampányai néha betettek, hogy a legjobb példát említsem GTA IV, amit még a 290-el sem tudtam játszani olyan színvonalon játszani, ami elvárható lett volna.
-
bunfi
őstag
Elméletileg. Ugyanis elméletileg hosszú hosszú évek óta az AMD gyártja a technológiailag és számszerűsített teljesítményben jobb kártyákat. Milyen kár, hogy szoftveres oldalról ennek éppen az ellenkezője mutatkozott meg. Ennyi év AMD-s szívás után én már reménykedni sem merek.
-
bunfi
őstag
Vagy a nemrég az AMD-hez visszatért (az Inteltől) APU vezető mérnök esete.
#25 Nagyságrendileg én is így vélekedem. Jó lenne ha szavatolnának némi elavulási időt a ma megvett csúcshardverekre...
#26 Az csupán a véletlen műve lenne, hogy épp ők gyártották/tervezték a konzolokban lévő APU-t? Nem. Ezt a fejlődést ami elindult nagy részben az AMD-nek lehet megköszönni felekezeti hovatartozástól függetlenül.
-
bunfi
őstag
Ha valaki nem akar támogatni valamit, akkor egyszerűen le kell tiltani és kész. Ettől a játék még tökéletesen futni fog.
Tehát akkor folyik majd tovább ez az értelmetlen pártoskodás a két nagy gpu gyártó (és híveik) részéről a játékokat tekintve? Mert akkor sokat nem haladtunk előre, a kihasználtság pedig továbbra sem lesz elfogadható szinten...
-
bunfi
őstag
De ezzel hova lyukadunk ki? Látványos a javulás, a grafikonokon, de mit fog ez eredményezni a valóságban? Mert mindent szoftveroldalról kell támogatni és ott bizony nagyon keményen figyelembe kell venni, hogy a felhasználó milyen hardverkiépítéssel rendelkezik. Profánul megfogalmazva, hiába a DX12, ha nem tudja/akarja ugyanolyan szinten támogatni mindhárom nagy hardvergyártó, mert az elképzelhetetlennek tartom, hogy 30-50-100 fps különbségek legyenek a játékokban... Vagy én látom a kérdést rosszul? Hiszen eddig is kb. semmilyen fejlődést nem váltott ki HD7000 széria, mivel csak az AMD által "támogatott" asszinkron compute nem lett implementálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új, DirectX 12-re kihegyezett tesztprogramtól csak úgy forrnak az IT fórumok, de első látásra nehezen értelmezhetők az eredmények.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest