- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph0nak
csendes tag
Állítom az átlag felhasználó a hd ready és a full hd felbontás között sem látja a különbséget arról a távolságról, ahonnan a tv-jét nézi, szóval nem nagyon értem ezt a 4k mániát (ahogy mondjuk azt sem, hogy mi értelme van 3-5 megapixelnél nagyobb felbontásnak a kamerákban, szinte semmi, csak a mindenáron fejlesztés és az így előálló eladandó termék marketingje hajszolta ki, de hát ez van, ez a fejlődés hajtóereje, és nem azok, aki hozzám hasonlóan beérné 10-20 évig ugyanazzal a tv-vel vagy fényképezővel stb).
Azt sem hiszem, hogy a Pana most tavaly veszteségesen gyártotta a plazmákat, illetve ha igen, az elsüllyedt költséget a leállítás sem hozta vissza. 1-2 évig még nyugodtan hagyhatták volna kifutni a legutolsó modelleket. -
törölt tag
Egy dolgon elgondolkodtam, ahogy olvastam: az egyes képpontokat ha csökkentjük is méretben, vajon lehet-e arányosan csökkenteni a szeparátor részt? Ha nem, a felbontás növelése rontja a képminőséget, fényerőt, mert a hasznos, nem hasznos arány a képen belül eltolódik a kedvezőtlen irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.